Burdur'un Bucak ilçesinde aynı yerde dakikalar içinde peş peşe 2 trafik kazası meydana geldi. Trafik kazalarında 2'si çocuk 4 kişi yaralandı.
Trafik kazaları, bugün saat 19:20 ve 19:30 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesi Üzümlübel Köyü Koklan Mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ilk trafik kazası 51 KF 742 plakalı aracın yoldan çıkarak şarampole düşmesi sonucu meydana geldi. İkinci kaza ise yaklaşık 10 dakika sonra, ilk kazanın bir kaç metre uzağında 15 EE 564 plakalı aracın yoldan çıkarak şarampole düşmesi sonucu meydana geldi. İlk trafik kazasında araçta yolcu olarak bulunan 2'si çocuk 3 kişi yaralanırken, 2. kazada ise araçta yolcu olarak bulunan 1 kişi yaralandı. Trafik kazalarının ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye jandarma ve ambulans sevk edildi.
Trafik kazalarında yaralanan vatandaşlar, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar.





Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)