Burdur / Bucak

Bucak’ta Barış Pınarı Harekatı İçin Fetih Duası!

Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Türk Silahlı Kuvvetlerinin Güney sınırımızda başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtına destek amacıyla program düzenlendi.

Bucak’ta Barış Pınarı Harekatı İçin Fetih Duası!

Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Türk Silahlı Kuvvetlerinin Güney sınırımızda başlatmış olduğu Barış Pınarı Harekâtına destek amacıyla program düzenlendi. Okul Bahçesinde düzenlenen programa Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Askerlik Şubesi Başkanı Garnizon Komutanı Personel Teğmen Yusuf Turgay Yurdakul, öğretmenler, ve davetliler katıldı.

Vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşın huzur ve güvenliğine yönelik tehdit ve tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve ölür-sem şehit kalırsam gazi anlayışı ile başlattığı Barış Pınarı Harekâtına destek olmak amacı ile düzenlenen programda,Fetih suresi okundu ve Hatim duası yapıldı. Program saygı duruşu akabinde İstiklal marşının okunması ile başladı. Açılış konuşmasını Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Mehmet Gültop yaptı.

Müdür Gültop konuşmasında, “En zor şartlarda ülkesini zulümden, felaket ve sıkıntılardan kurtarmış olan Türk Silahlı Kuvvetleri çağın ihtiyaç duyduğu niteliklerle donanmış olarak yurdunu, ulusunu iç ve dış her türlü tehlikeye karşı koruma ve kollama görevini hiçbir zaman fedakarlıktan kaçınmadan her zaman yerine getirmiştir. Türk Silahlı Kuvvetleri arkasında yüce Türk ulusundan aldığı destekle bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da anayasada kendisine verilen hak ve görevler yetkiler dahilinde üniter ve ulus devlet kimliğinden taviz vermeden TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN BÖLÜNMEZ BÜTÜNLÜĞÜ VE BEKASI için yorulmadan çalışmaya devam etmektedir.

Bu kapsamda Türk Silahlı Kuvvetlerimiz Başkomutanımızdan almış olduğu emir ile Suriye milli ordusu ile birlikte hareket ederek PKK, YPG ve DEAŞ başta olmak üzere emperyalizme hizmet eden her türlü terör örgütüne karşı Barış Pınarı Harekatını başlatmıştır. Amacı, Güney sınırımızda oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu yok etmek, bölgeye barış ve huzuru getirmektir. Bin yıldır bu coğrafyada nice düşmanları yenmiş, nice ihanet çetelerini çökertmiş aziz ordumuz elbette bölücü terör örgütlerini de onların maşalığını yapan örgütleri de yok etmeye muhtekirdir. Bunun için ihtiyacımız olan tek şey, birliğimiz, beraberliğimiz ve dayanışmamızdır. İç ve dış tüm düşmanlara karşı tek vücut olarak çıkmaktır. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet ilkesi etrafında bütünleşen bütünleşen milletimiz inşallah bugün yaşadığımız tehlikeleri de bertaraf edecektir. Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır, toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır dizesinde ifade edildiği gibi bir gül bahçesine girer gibi toprağa düşen her şehidimiz bu toprakları vatanımız olarak tescilleyen birer mühürdür. Bu barış harekâtı sadece Güney sınırımızı güvence altına almak değil bin yıldır devam eden batılla hakkın mücadelesini sürdürmektir. Allah bu uğurda mücadele edenlerin yar ve yardımcısı olsun. Sefer bizden zafer Allah”tandır.”ifadelerine yer verdi.

Konuşmanın ardından okul öğrencileri tarafından Fetih süresi okundu. Hatim duası ile devam eden program tatlı ikramı ile sona erdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta Ramazan'ın bereketini paylaştılar İftarda bir araya geldiler
Bölgesel

Bucak'ta Ramazan'ın bereketini paylaştılar İftarda bir araya geldiler

Burdur'un Bucak ilçesinde Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri iftar programında bir araya geldiler.

Bucak İmam Hatip Lisesi krosta zirvede
Bölgesel

Bucak İmam Hatip Lisesi krosta zirvede

Burdur'da düzenlenen gençler kros müsabakalarında Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri başarılı oldu.

Bucak İmam Hatip Lisesi öğrencileri Filistin için seferber oldu
Bölgesel

Bucak İmam Hatip Lisesi öğrencileri Filistin için seferber oldu

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri, Filistin'de yaşananlara kayıtsız kalmayarak harçlıklarını bağışladı. Kampanyaya öğrenci, öğretmen ve personel de destek verdi.

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi ilçe birincisi oldu
Spor

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi ilçe birincisi oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde düzenlenen 19 Mayıs Atatürk Koşusunda, Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi Genç Erkekler Kros takımı ilçe birincisi oldu.

Bucaklı gençlerden 5 birincilik 1 ikincilik
Bölgesel

Bucaklı gençlerden 5 birincilik 1 ikincilik

Bucak'ta düzenlenen Burdur geneli Genç Seda. Nida,Muhafızlar, Bilal , hutbe ve Kur'ân-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması Kızlar ve erkekler kategorisinde Bucaklı gençler 5 birincilik 1 ikincilik alarak gururlandırdı.

Bucaklı öğrenci Burdur il birincisi ve Türkiye 23'ncüsü oldu
Bölgesel

Bucaklı öğrenci Burdur il birincisi ve Türkiye 23'ncüsü oldu

Bucak Şehit Muhittin Talha Çalışkan İmam Hatip Lisesi öğrencisi Ramazan Çakıcı, Siyer - i Nevi yarışmasında Burdur İl Birincisi oldu.