Burdur / Bucak

Bucak'ta bayramlaşma programı

Burdur'un Bucak ilçesinde protokol üyeleri, Ramazan Bayramı nedeniyle görevli emniyet mensuplarını, depremzedeleri, vatandaşları ve çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bucak'ta bayramlaşma programı

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve protokol üyeleri, Burdur'un Bucak ilçesinde Ramazan Bayramı nedeniyle görevli emniyet mensuplarını, depremzedeleri, vatandaşları ve çocukları ziyaret ederek bayramlarını kutladı.

Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu ve protokol üyeleri bayram namazında Hacı Ömer Ağa Camiinde bir araya geldi. Vatandaşlar ve protokol üyeleri ile birlikte saf tutan Kaymakam Erol Tanrıkulu, İlçe Müftüsü İbrahim Keser tarafından kıldırılan bayram namazının ardından cemaat ile bayramlaştı.

Kaymakam Erol Tanrıkulu, buradan Polis Kontrol Noktası'ndaki polisleri de unutmayarak onlarla bayramlaştı.

Burdur'un Bucak ilçesinde gerçekleştirilen bayram ziyaretlerinin ardından açıklamada bulunan Bucak İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, " Belediye başkanımızla beraber vatandaşlarımızın, kurumlarımızla çalışan vatandaşlarımızın ve sizin de ifade ettiğiniz gibi ilçemizde bulunan dedelerimizi ziyaret etmiş olduk. Onların bayramını tebrik etmiş olduk. tabii ki de her zaman için ülkemizin, tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin bu mübarek günleri bayramı en güzel şekilde geçirmeleri bizim bu anlamda herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadan, huzur içerisinde geçirmeleri bizim için devletimiz için temel hedef. Ve bu anlamda da ilçemizde de bir sükunet var, bir huzur var. Huzur ikliminin olduğunu görüyoruz. Nitekim ülkemizde de aynı şekilde önemli olan bu huzur ikliminin devam etmesi. ben tekrar bütün vatandaşlarımızın mübarek Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. Her bir günümüzün bayram güzelliğiyle edasıyla geçmesini yüce Allah'tan temenni ediyorum kazasız belasız huzur içerisinde tüm vatandaşlarımızı nice güzel bayramlar diliyoruz. sizlere de bütün bu ziyaretlerimizi sizler de katılmış oldunuz. Ben Ben tekrar sizlere de çok teşekkür ediyorum. Başkanımla beraber bütün bu ziyaretleri yaptık. tekrar hayırlı bayramlar diliyorum." şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında açıklamada bulunan Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal ise, " Bugün sayın kaymakamımızla birlikte nöbet usulü çalışan resmi kurumlarımızı ve KYK yurdumuzda kalan depremzedelerimizin bayramını tebrik etmek amacıyla ziyaretler gerçekleştirdik. Tüm vatandaşlarımızın ben Ramazan Bayramı'nı tebrik ediyorum. İnşallah daha nice bayramlara temennisiyle huzurlu ve mutlu bayramlar geçirmek temenni ediyorum inşallah" ifadelerini kullandı.

Bucak'ta bayramlaşma programıBucak'ta bayramlaşma programıBucak'ta bayramlaşma programıBucak'ta bayramlaşma programıBucak'ta bayramlaşma programıBucak'ta bayramlaşma programı

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    ÜZÜLDÜM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta Ramazan'ın bereketini paylaştılar İftarda bir araya geldiler
Bölgesel

Bucak'ta Ramazan'ın bereketini paylaştılar İftarda bir araya geldiler

Burdur'un Bucak ilçesinde Şehit Muhittin Talha Çalışkan Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri iftar programında bir araya geldiler.

Ramazan'da Yardımlaşma ve Dayanışma İçin Bir Araya Gelelim!
Bölgesel

Ramazan'da Yardımlaşma ve Dayanışma İçin Bir Araya Gelelim!

Karayvatlar Mahallesi Muhtarı Mehmet Ergit, Ramazan ayında hayırseverler ile ihtiyaç sahipleri arasında köprü olduğunu söyledi. Muhtar Ergit, "Veren el alan elden üstündür. Ramazan ayı, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olduğu kadar, yardımlaşma ve dayanışma ayıdır." dedi.

Bucak'ta AK Parti SKM'de bayramlaşma programı
Bölgesel

Bucak'ta AK Parti SKM'de bayramlaşma programı

Burdur’nın Bucak ilçesinde AK Parti ilçe binasında bayramlaşma programı düzenlendi.

Bucak'ta Kadir Gecesi dualarla kutlanacak Sakal-ı Şerif ziyareti olacak
Bölgesel

Bucak'ta Kadir Gecesi dualarla kutlanacak Sakal-ı Şerif ziyareti olacak

Burdur'un Bucak ilçesinde Kadir Gecesine özel tüm camilerde program düzenlenecek. İşte detaylar...

Bucak'ta Halk ve Melekler iftar yemeğinde kaynaştı
Bölgesel

Bucak'ta Halk ve Melekler iftar yemeğinde kaynaştı

Özel Bucak Meleklerim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde iftar yemeği programı düzenlendi.

Bucak'ta Ramazan etkinliği; Kur'an ziyafetini kaçırmayın
Etkinlik

Bucak'ta Ramazan etkinliği; Kur'an ziyafetini kaçırmayın

Burdur'un Bucak ilçesinde Ramazan ayı etkinlikleri takvimi belli oldu. İlk program 8 Nisan Akşamı saat 21:30’da Bucak Cumhuriyet meydanında.