Burdur / Bucak

Bucak’ta Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Burdur’un Bucak İlçesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla toplu bayramlaşma programı yapıldı.

Bucak’ta Bayramlaşma Töreni Yapıldı

Burdur’un Bucak İlçesi’nde Ramazan Bayramı dolayısıyla toplu bayramlaşma programı yapıldı. Bucak Kaymakamlığı tarafından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen toplu bayramlaşma programına Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, AK Parti Burdur Milletvekili Yasin Uğur,Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Vahdet Nart,MHP Burdur İl Başkanı Hikmet Ökte, Ak Parti Bucak İlçe Başkanı Serdar Besler, İYİ Parti Bucak İlçe Başkanı Safa Sönmez, MHP Bucak İlçe Başkanı Süleyman Demirezen, CHP Bucak İlçe Başkanı Aziz Yıldız, BBP Bucak İlçe Başkanı Abdurrahman Sarı, Saadet Partisi Bucak İlçe Başkanı Osman Kızıltan, Isparta İl Müftü Yardımcısı Halil Taş, Bucak Müftüsü Mehmet Ersöz, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclisi Üyeleri, kurum Müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı konuşmada Ramazan ayını idrak ettiklerini ve bayrama kavuştuklarını belirterek, tüm hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Milletvekili Yasin Uğur ise “Bayramlar; kardeşlik,yardımlaşma ve kaynaşma duygularını üst seviyeye çıkardığı; birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği ve millet olma iradesini en üst düzeyde hissettirdiği için tarihimizde ve milletimizin gönlünde her zaman önemli bir yere sahiptir.Duyguların coştuğu, sevgi ve saygı hislerinin insanlar arasında alabildiğine canlandığı güzel günlerimizin arasında yer almaktadır.İdrak ettiğimiz bu güzel Ramazan Bayramını fırsat bilmeliyiz. Dargınlıkları ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak;barış ve huzur ortamının değerini kavramalı, iyiye ve güzele yönelmeli, hayatımıza hoşgörüyü egemen kılmalıyız.Bu duygu ve düşüncelerle, başta şehit ve gazi aileleri olmak üzere Burdurlu hemşehrilerimizin ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı en kalbi duygularımla kutluyor; Bayramın ilimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine huzur, sağlık, mutluluk ve barış getirmesini diliyorum.’’ dedi.

Programda konuşan ve Dini bayramların Müslümanlar için birlik, beraberlik ve paylaşma duygularının yoğunlaştığı müstesna günler olduğuna vurgu yapan Kaymakam- Yalçın Sezgin, tüm Bucak halkının ve İslam Aleminin Kurban Bayramını kutladı, hayırlara vesile olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Bucak İlçe Müftüsü Mehmet Ersöz tarafından dua edilerek bayramlaşma töreni sona erdi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Pastırmacı Yasin Güzel: - “Bayramda 2-3 gün güzel işimiz oldu
Yaşam

Pastırmacı Yasin Güzel: - “Bayramda 2-3 gün güzel işimiz oldu

Kayseri’de pastırmacılık yapan Yasin Güzel, Ramazan Bayramı’nda yerli ve yabancı turistlerin kente gelmesiyle pastırma ve sucuk satışlarının arttığını söyledi.

Bayram tatilinde 6 bin 530 kaza oldu
Bölgesel

Bayram tatilinde 6 bin 530 kaza oldu

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 6-14 Nisan tarihlerini kapsayan Ramazan Bayramı tatili sebebiyle yurt genelinde meydana gelen 6 bin 530 trafik kazasında 75 kişinin hayatını kaybettiğini, 10 bin 810 kişinin ise yaralandığını bildirdi.

Ramazan Bayramı Trafiği Elazığ'da Güvenli Geçti!
3. Sayfa

Ramazan Bayramı Trafiği Elazığ'da Güvenli Geçti!

Elazığ İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince 5-15 Nisan tarihleri arasında 17 bin 118 araç denetimi gerçekleştirildi.

Bayram turizme ilaç gibi geldi! Kısa sürede çılgın ciro
Bölgesel

Bayram turizme ilaç gibi geldi! Kısa sürede çılgın ciro

9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin ilk verileri geldi. Özellikle Antalya ve Ege’de açık olan oteller, 9 gün boyunca doluluk oranı yüzde yüz olarak gerçekleşti.

Samsun'da Bayram Sonrası Hastanelerde Yoğunluk!
Sağlık

Samsun'da Bayram Sonrası Hastanelerde Yoğunluk!

Samsun'da 9 günlük bayram tatilinin ardından hastanelerde yoğunluk yaşandı.

Vali Türker Öksüz ve Hanımefendi Öksüz'den bayramda anlamlı ziyaretler
Bölgesel

Vali Türker Öksüz ve Hanımefendi Öksüz'den bayramda anlamlı ziyaretler

Burdur Valisi Türker Öksüz ve eşi Meral Öksüz Hanımefendi, Ramazan Bayramı'nın ilk gününde anlamlı ziyaretler gerçekleştirerek bayram ruhunu Burdurlu vatandaşlarla paylaştı.