BELPAŞ ÇALIŞANLARINA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ EĞİTİMİ VERDİ.
6331 Sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği kanunu çerçevesinde İş sağlığı Eğitimi işyeri Dr. Zafer Bey, İş güvenliği eğitimi, Mustafa Bey tarafından, şirketimizde çalışanlarımıza yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi” gerçekleştirildi.
İş sağlığı, iş güvenliği Uzmanları tarafından verilen eğitimde, çalışanlarımıza genel iş güvenliği kuralları, iş sağlığı, meslek hastalıklarının sebepleri, hastalıklardan korunma prensipleri ve kazalardan nasıl korunmaları gerektiği ve korunma tekniklerinin uygulanması ile ilk yardım konularında bilgiler verildi.
Eğitimlerdeki amaçlarının personelde, iş sağlığı ve güvenliği konularında bilinç oluşturmak ve bunu hayatlarının her alanında uygulamalarını sağlamak olduğunu belirten, Belpaş Müdürü, SMMM. Erkan KARACA, BELPAŞ olarak önceliğimiz her zaman personelimizin sağlığı. Onların, sağlıklı ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak bizim için çok önemli, ve bu şekilde müşterilerimize daha verimli ve daha kaliteli hizmet verebiliriz. Bu amaçla BELPAŞ olarak iş sağlığı ve güvenliği konusunda gereken hassasiyeti göstermeye çalışıyoruz. Personelimizin iş sağlığı ve güvenliği konularında bilgilenmesi amacıyla verdiğimiz eğitimlere devam edeceğiz.” dedi.
Eğitimler, daha güvenli bir iş ortamında çalışmayı hedeflemek amacıyla hazırlanmış olup İş güvenliğinin bir kültür olarak aşılanması sürecinde, çalışanların bilgi düzeyini arttırmak ve pekiştirmek hedeflenmiştir.


Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)