Burdur / Bucak

Bucak'ta dört gözle bekleniyordu! Haftaya hizmete açılıyor! Kayıtlar başladı

Bucak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı yarı olimpik yüzme havuzu 8 Şubat Perşembe günü hizmete açılıyor. Tesiste, her yaş grubu için yüzme kursları da verilecek. Detaylar haberimizde...

Bucak'ta dört gözle bekleniyordu! Haftaya hizmete açılıyor! Kayıtlar başladı

BUCAK BELEDİYESİ KAPALI YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU 8 ŞUBAT’TA HİZMETE AÇILIYOR. KAYITLAR BAŞLADI

Bucak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı yüzme havuzu 8 Şubat Perşembe günü hizmete açılıyor. Tesiste, her yaş grubu için verilecek olan yüzme kurslarına kayıtlar başladı. Kayıtlar şahsen Mehmet Akif, 2435. Sokakta yapımı tamamlanan kapalı yüzme havuzuna yapılacaktır.

Bucak Modeli Belediyecilik uygulamaları ile tüm Türkiye’ye örnek olan Bucak Belediyesi yıllardır özlemi çekilen kapalı yarı olimpik yüzme havuzunu Bucak’a kazandırdı. 6 Yaş üzerindeki her yaş grubu Bucaklı’nın hizmetinde olacak olan havuzda, serbest programların yanı sıra belirli bir program dahilinde yüzme eğitimleri de verilecek. Düzenlenecek yüzme programları için ön kayıtlar kapalı yüzme havuzuna şahsen yapılacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Vizyoner belediyecilik anlayışı ile ilçemize vatandaşlarımızın özlemle beklediği modern bir kapalı yarı olimpik yüzme havuzu kazandırdık. Yarı olimpik yüzme havuzu projesi binası yaklaşık 946 m2. A ve B blok olmak üzere birleşik 2 bloktan oluşuyor. A blok’ta Havuz kısmı, B blok’ta soyunma ve duş odaları, antrenör odası, teknik ve mekanik oda ve idari bölüm bulunuyor. Yüzme havuzu 12,50 m.x 25 m. Ebatlarında 5 kulvarlı ve 140 cm derinliğinde ve 50 seyirci kapasiteli. Bucak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız ve tüm vatandaşlarımız bu havuzumuzdan istifade edecek. Bu vesileyle İlçemize yaptığımız tüm yatırım ve hizmetlerimizde bizlerden desteklerini Esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a, Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’a, Burdur Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’a, Önceki Dönem Burdur Milletvekillerimiz Sayın Yasin Uğur ve Sayın Bayram Özçelik’e, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Ata Öztürk’e, Önceki Dönem Spor Toto Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, Ak Parti Burdur İl Başkanımız Mustafa Özboyacı ve Yönetim kurulu Üyelerine, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Osman Taşkın ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Önceki dönem İl Başkanımız Volkan Mengi’ye ve Belediye Meclis teşekkür ediyorum.” dedi.

Bucak'ta dört gözle bekleniyordu! Haftaya hizmete açılıyor! Kayıtlar başladıBucak'ta dört gözle bekleniyordu! Haftaya hizmete açılıyor! Kayıtlar başladı

 

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 1
    SEVDİM
  • 1
    KIZDIM
  • 1
    BEĞENDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (2)

Süsen

1 ay önce / 03.03.2024

Halka açık mı ?

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

Mehmet Büyükfirat

2 ay önce / 01.02.2024

Hayırlı günler dilerim.Şahsım adına öncelikle yüzme havuzu için hayırlı olmasını diliyorum.. Hocam ben 3.kademe kıdemli yüzme Antrnörüyüm.Spor bilimleri fakültesi çift lisans mezunuyum uzmanlık dalım yüzme Havuzumuzda görev almak istiyorum başka şhirde ikamet ediyorum..Evliyim Antrenörlük yapmak istiyorum GSM 05443145068 bilginize sunarım saygılar ????

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

İlgili Haberler

Bucak Belediyesinden uçurtma şenliği! Bucak halkı İncirhan'a akın etti
Etkinlik

Bucak Belediyesinden uçurtma şenliği! Bucak halkı İncirhan'a akın etti

Bucak'ta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı! Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ün önderliğinde İncirhan Mesire Alanı'nda düzenlenen uçurtma etkinliğine Bucak halkı akın etti.

Bucak Belediyesi Personel Alımı Yapıyor! İşte Bucak Belediyesi Personel alım detayları
Eleman İlanı

Bucak Belediyesi Personel Alımı Yapıyor! İşte Bucak Belediyesi Personel alım detayları

Burdur Bucak Belediyesi Akaryakıt Hizmetleri San. ve Tic. A.Ş.'de Muhasebe Personeli alımı yapılıyor. Başvuru şartları, başvuru belgeleri ve başvuru süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayın!

Bucak'ta sazlık yangını! Ekipler seferber oldu
Bölgesel

Bucak'ta sazlık yangını! Ekipler seferber oldu

Burdur'un Bucak ilçesinde çıkan sazlık yangını sonrasında ekipler seferber oldu. Yangın ekiplerin müdahalesi sonrasında söndürüldü.

Bucak'ta Akdeniz Belediyeler Birliği Üyeleri Belli Oldu!
Bölgesel

Bucak'ta Akdeniz Belediyeler Birliği Üyeleri Belli Oldu!

Bucak Belediye Meclisi, yeni dönem için Akdeniz Belediyeler Birliği Üyelerini seçti. Yapılan oylamada CHP'den Ömer Özer asil üye, Hüseyin Göktur ise yedek üye seçildi. Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş de başkan doğal üye olarak Bucak'ı temsil edecek.

Bucak Belediye Meclis Üyeleri huzur hakkı ücreti almayacak
Bölgesel

Bucak Belediye Meclis Üyeleri huzur hakkı ücreti almayacak

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ün başkanlığında toplanan Bucak Belediye Meclisinde yapılan oylama ile Meclis üyeleri oy birliği ile Meclis huzur hakkı ücreti almamayı kabul etti.

Bucak Belediyesi Burdur Belediyeler Birliği Üyeleri Belli Oldu!
Bölgesel

Bucak Belediyesi Burdur Belediyeler Birliği Üyeleri Belli Oldu!

Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş'ün liderliğinde toplanan Bucak Belediye Meclisi'nde yapılan oylama ile Burdur Belediyeler Birliği Üyeleri seçildi. CHP'den 8, MHP'den ise 1 asil üye seçildi. Yedek üyeler ise AK Parti'den belirlendi.