Burdur’un Bucak ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı çoşku ile kutlandı.
19 Mayıs Salı Günü saat 19:19’da belediye hoparlöründen yayınlanan İstiklal Marşına Bucak Halkı balkonlardan eşlik ederek okudular.
Bucak Kaymakamlığı ve Bucak Belediyesi tarafından organize 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı töreni akşam saat 21:00’de 70 Evler Mahallesi TOKİ konutlarında yapıldı.
70 Evler TOKİ Konutlarında yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı törenine Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, diğer protokol üyeleri katıldı.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 106. yılı, Isparta’da düzenlenen coşkulu bir programla kutlandı.
Antalya’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle dalgıç ve yüzücüler Konyaaltı sahilinde dev Türk bayrağı açtı.
Antalya Valiliği, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında ‘Gençlik ve Spor Gösterisi' düzenlendi.
Burdur'un Bucak ilçesinde tüm yurtta olduğu gibi 19 Mayıs Atatürk Anma ve Gençlik spor Bayramı Coşkusu yaşandı.
Antalya'da 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yapılacak etkinlikler kapsamında kapanacak yollar belli oldu.
Bucak Gençlik Merkezi'nin düzenlediği 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında Bucak Cumhuriyet Meydanı'nda coşkulu bir şölen düzenlendi.
Yorumlar (0)