Burdur’un Bucak ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı çoşku ile kutlandı.
19 Mayıs Salı Günü saat 19:19’da belediye hoparlöründen yayınlanan İstiklal Marşına Bucak Halkı balkonlardan eşlik ederek okudular.
Bucak Kaymakamlığı ve Bucak Belediyesi tarafından organize 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı töreni akşam saat 21:00’de 70 Evler Mahallesi TOKİ konutlarında yapıldı.
70 Evler TOKİ Konutlarında yapılan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı törenine Bucak Kaymakamı Erol Tanrıkulu, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumhuriyet Başsavcısı Günşafak Karartı, Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, diğer protokol üyeleri katıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)