Bucak İlçe Kaymakamlığı tarafından, eğitim-öğretim yılının ikinci döneminde öğrencilerin huzur ve güven ortamı içerisinde eğitimlerini sürdürebilmesi için okul çevrelerinde maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzlukların engellenmesi, öğrenci servis araçlarına yönelik tedbirler, Valiliğimiz ve Kaymakamlığımız koordinesinde düzenlenen projelerin desteklenmesi, eğitimde kalitenin arttırılması ile ilgili kapsamlı bir toplantı düzenlendi.
Toplantıya İlçe Kaymakamı Bayram GALE başkanlık etti. Toplantıya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, ilgili Şube müdürleri ve okul müdürleri de katıldı.
Toplantıda;
Okul çevrelerinde öğrencilerin maruz kalabilecekleri her türlü olumsuzlukların engellenmesi için alınacak önlemler
Öğrenci servis araçlarına yönelik tedbirler
Valiliğimiz ve Kaymakamlığımız koordinesinde düzenlenen projelerin desteklenmesi
Eğitimde kalitenin arttırılması
konuları ele alındı.
Toplantıda alınan kararlar doğrultusunda, öğrencilerin huzur ve güven ortamı içerisinde eğitimlerini sürdürebilmeleri için gerekli tüm adımlar atılacak.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (1)
yörük 15
2 yıl önce / 09.02.2024Bucak da eğitim öğretim diye bir şey mi kaldı ? okul dönemlerinde şu güçlendirme işlerini mümkün olduğu kadar yaz aylarına ertelenemiyor mu? yada neden 1 den fazla okul yıkılıp ta çocukların düzenini değiştirme mecburiyeti içerisine giriyorsunuz.güçlendirme ye verilen para ile nerdeyse 1 okul sıfırdan yapılabilir mi?okulları yıkmadan örneğin anadolu lisesi bahçesi hangar gibi oraya sene başından yeniden bir yada 2 okul yapılamaz mıydı? yada belediyenin gereksiz olarak yaptığı taziye evleri ,bu evler yapılıncaya kadar belediye yer gösterip oralara okul yapılamaz mıydı? çocukları eğitim öğretimden soğutmak için elinizden gelen gayreti göstermeye devam mı edeceksiniz????
Beğendim 3 | Beğenmedim 0 | Cevapla