Bucak Belediyesi, şehir merkezindeki sosyal yaşam alanlarında engelli bireylerin erişilebilirliğini korumak amacıyla harekete geçti. Belediye tarafından yapılan resmi bilgilendirmede, engelli park alanlarının bir imtiyaz değil, temel bir hak olduğunun altı çizildi.
Bucak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, " Bir dakika kolaylık için, bir başkasının hayatını zorlaştırmayın.
Engelli park yerleri ayrıcalık değil, bir haktır!
Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz şehir genelinde denetim ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.
Engelli bireylerimizin haklarına saygı duyalım, engelli park yerlerini sadece ihtiyaç sahipleri kullansın. Hep birlikte daha duyarlı bir şehir için çalışıyoruz. " ifadelerine yer verdi.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)