Burdur / Bucak

BUCAK’TA FİZYOGRAM HİZMETE AÇILDI

Zayıflamak ve vücudunu sıkılaştırmak isteyenler için Bucak'ta hizmet veren Fizyogram, her geçen gün artan müşteri potansiyeli ve sağlıklı yaşama desteği ile dikkat çekiyor. EMS CİHAZI İLE İŞLEM YAPIYORLAR Fizyogram işletmecisi Hüseyin Altınkaynak, sundukları hizmetler ve işletme hakkında …

BUCAK’TA FİZYOGRAM HİZMETE AÇILDI

Zayıflamak ve vücudunu sıkılaştırmak isteyenler için Bucak’ta hizmet veren Fizyogram, her geçen gün artan müşteri potansiyeli ve sağlıklı yaşama desteği ile dikkat çekiyor.

EMS CİHAZI İLE İŞLEM YAPIYORLAR

Fizyogram işletmecisi Hüseyin Altınkaynak, sundukları hizmetler ve işletme hakkında NNC Medya’ya açıklamalarda bulundu. Hüseyin ve Ali Altınkaynak tarafından kurulan Fizyogram’da fizyoterapist olarak çalıştıklarını ayrıca reformer antrenörü Mine Altınkaynak’la birlikte yola çıktıklarını ifade eden Hüseyin Altınkaynak, “Bizim burada verdiğimiz hizmetler EMS cihazı. Bu cihazla kullandığımız EMS akımı daha önce geçtiğimiz yıllarda fizik tedavide kuvvetlendirme amaçlı kullanılan bir akımdı.Bu akımın vücuda herhangi bir zararı olmayan ve elektrik çarpması gibi olumsuz bir durumun olmadığı akımdır. Bunu da belirtmek gerekir.

300’E YAKIN KAS ÇALIŞTIRILIYOR

Daha sonra bunu vücutta 8 ana gruba gönderecek şekilde kol bacak aparatları ve yelekler halinde uygulamalar yapıyoruz. Vücutta aynı anda 8 ana grup çalışıyor. Bu durum da 300’e yakın kas grubunu çalıştırmış oluyoruz. Yaptığımız çalışmalarda çok fazla kas kasılması sağladığımız için, en basit ağırlıksız yaptığımız bir kol hareketi bile etkisini 20 kat fazla gösteriyor. Otomatikman kaslarda hızlı bir toparlanma sıkılaşma ve özellikle postür düzelmesi sağlanıyor. Çok fazla kas grubuna hitap ettiğimiz için ciddi anlamda kilo vermeler ve sıkılaşmalar göz önüne geliyor.

5-6 SEANS SONUNDA FARK EDİLEN DEĞİŞİM

Yaptığımız çalışmalarda 5 ve 6. Seanslardan sonra ciddi postür düzelmeleri gözlemliyoruz. Bu hizmetten faydalanan vatandaşlarımız özellikle 5.ve 6. Seanslardan sonra Omuz, sırt, bel, diz ağrılarının geçtiğini ve yoğun kas kuvvetlenmeleri yaşadıklarını ve gün içinde daha dinç olduklarını ifade ediyorlar. Gece uyku problemi yaşayanların artık yaşamadıklarını söylüyorlar. Boyun ve omuz bölgesinde oluşan ağrıların artık olmadığını ifade ediyorlar.” ifadelerini kullandı.

REFORMER İLE OMURGAYA BAKIM YAPILIYOR

Etkili bir çalışma yaptıklarını dile getiren fizyoterapist Hüseyin Altınkaynak, “Reformer pilates aleti, çok yönlü şekilde kullanılabilir. Reformer pilates egzersizleri; oturma, ayakta durma, kayışları çekme, ayak çubuğunu itme, ayak çubuğuna oturtulmuş, omuz bloklarına oturtulmuş, ek donanım, baş aşağı, yana doğru ve çeşitli çeşitlemelerle yapılabilir. Reformer aleti kullanılarak farklı uzunluklarda, esneklikte ve dengede reformer pilates hareketleri ayarlanabilir.

ANTRENÖR EŞLİĞİNDE ÇALIŞMA YAPILIYOR

Bu cihazlarda antrenör eşliğinde 45-50 dakikalık çalışmalar yaptırıyoruz. Eklemlere yük bindirilmeden omurga sağlığı için yapılıyor. Son derece güvenli. Kesinlikle hiçbir ağrı sızı hissetmiyorsunuz. Reformer’da yaya karşı bir direnç oluşturuluyor. Aynı zamanda kuvvetlendirme sağlanırken omurgalardaki esneklikleri, omuzlardaki hareket açıklıklarını arttırıyor. Özetlemek gerekirse reformer ile omurgaya bir bakım yapmış oluyoruz” diye konuştu.

KİMLER KULLANABİLİR?

Fizyogram’ı kimler kullanabilir sorusunu da cevaplayan Altınkaynak, “Bu bahsettiklerimiz sadece sağlıklı bireylerin yapmış olduğu sporlar değil aynı zamanda cerrahi işlem geçirmiş, bel fıtığı olmuş ya da hamileliğin belirli aylarında ve hamilelik sonrasında hızlı bir toparlanma ve kas kuvvetlenmesi için ayrı çalışmalar yapıyoruz. 10 yaşından 70 yaşına kadar herkes EMS cihazını kullanabilir.Sadece kalp pili takanlar,epilepsi nöbeti geçirenler ve hamile olanlar kullanamaz. Vatandaşların bu EMS işleminin ne kadar etkili bir işlem olduğunu göstermek için geldiklerinde 15 dakikalık ücretsiz bir seans uyguluyoruz ve etkiyi kendi gözleri ile görmüş oluyorlar” şeklinde ifade etti.

FİZYOGRAM FİYATLARINI AÇIKLADI

Fiyat tarifesini de açıklayan Altınkaynak, “EMS işlemlerini 10 seans üzerinden yapıyoruz. 10 seansın ücreti 500 TL.Ayrıca 25 dakikalık bir EMS seansında, fitness salonunda 3.5 saatte yakacağız kaloriye denk kalori yakmış oluyorsunuz. Çünkü biz burada aynı anda 300 e yakın kas çalıştırıyoruz. EMS seansları 25’er dakika sürüyor. Birebir fizyoterapist eşliğinde yapılıyor. Hangi bölgeler daha yağlı ve hangi bölgelere daha çok EMS lazım bunun postür analizini yapıp çalışmalara başlıyoruz.Reformer ise aylık 8-10 ve 12 seanslık paketler şeklinde uyguluyoruz. Ücretlendirmeleri ise 8 seansı 250, 300 seansı 300 ve 12 seansı 350 tl’dir. Reformer için de bir adet ücretsiz demo seansımız var” diye konuştu.

PAZAR HARİÇ HER GÜN SEANS ALABİLİRSİNİZ

Pazar günleri hariç haftanın her günü sabah 8:30’dan akşam 22.30’a kadar açık olan Fizyogram hakkındaki tüm detaylı bilgiyi

0 541 612 88 23 -73 nolu telefondan alabilirsiniz.

FİZYOGRAM TEL:0 541 612 88 23 -73 WEB: http://www.fizyogram.com/ ADRES:Pazar Mah. Ramazan Selen Bulvarı BUCAK

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Dozer operatörü ile tilkinin gülümseten diyalogu
Bölgesel

Dozer operatörü ile tilkinin gülümseten diyalogu

Kütahya’nın Seyitömer beldesinde özel bir şirkete ait kömür sahası hafriyat işinde dozer operatörü olan Halil Aşçı 'nın tilki ile diyalogu ilgi çekti.

KÜMATFEN Olimpiyatı sınavları gerçekleşti
Bölgesel

KÜMATFEN Olimpiyatı sınavları gerçekleşti

Kütahya Nafi Güral Fen Lisesinde Kütahya Matematik ve Fen Bilimleri (KÜMATFEN) Olimpiyatı sınavları gerçekleşti.

Baba yadigârı ağacı böyle korudu
Bölgesel

Baba yadigârı ağacı böyle korudu

Sivas’ta bir esnaf, baba yadigârı ağacı korumak için ilginç bir yönteme başvurdu. Meyvelerini alırken vatandaşların zarar vermesinin önüne geçmek isteyen esnaf, ağacın dalına ilginç bir not astı.

DSİ 'nin su projesi çalışmaları başladı
Bölgesel

DSİ 'nin su projesi çalışmaları başladı

Sel taşkınlarına ve doğal afetlere karşı çözüm bulmak adına önemli bir proje olan ve DSİ tarafından yapılan “Büyük Su Projesi”nde çalışmalar başladı.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 7 bin öğrenciye kartlarını dağıttı
Bölgesel

Kayseri Büyükşehir Belediyesi 7 bin öğrenciye kartlarını dağıttı

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin ulaşım ücretlerini karşılama amacıyla başlattığı uygulamada 7 bin öğrenciye ulaşım kartı yardımı yaptı.

İtfaiye sincabı böyle  kurtardı
Yaşam

İtfaiye sincabı böyle kurtardı

Kocaeli'de 2 duvar arasına sıkışan sincap itfaiye ekiplerini harekete geçirdi. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları neticesinde sincap kurtarılarak doğaya salındı.