Burdur / Bucak

Bucak'ta Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı programda küplere bindi

Bucak'taki Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili gelişmeler Müge Anlı'nın programında yaşandı. Muhtar Hasan Uçan'ın canlı yayındaki ifadesi yalanlanınca, Anlı küplere bindi, İçişleri Bakanlığına seslenerek soruşturma açılması talebinde bulundu. Detaylar haberimizde.

Bucak'ta Gökhan Tombak cinayeti! Müge Anlı programda küplere bindi

Burdur'un Bucak ilçesinde geçen yıl yaşanan Gökhan Tombak cinayeti ile ilgili Müge Anlı'nın programında yapılan çalışmalar sürüyor.

Gökhan Tombak cinayeti ile ilgili olarak daha önceden yaşanan kazı soruşturması ile ilgili araştırma yapan Müge Anlı ve ekibi, Muhtar Hasan Uçan'ı canlı yayında dinledi.

Tüm Türkiye önünde canlı yayına bağlanan Hasan Uçan, ilk başta yazılan ifadenin kendisine ait olmadığını, okumadan yazılan ifadeyi imzaladığını belirtmesi üzerine Müge Anlı programda sinirlendi.

İfadeyi Hasan Uçan'ın kabul etmemesi üzerine, Muhtar Hasan Uçan'ın mahkemede verdiği ifadeyi canlı yayında okuyan Müge Anlı, İçişleri Bakanlığına seslenerek soruşturma açılması talebinde bulundu.

YALANCISINIZ

Hakim karşısında verilen ifadeyi okuyan Müge Anlı, Hasan Uçan'a, 'siz de yalancısınız o zaman beyefendi' dedi.

Muhtar Hasan Uçan Mahkemede ne söyledi?

Müge Anlı Bucak 2. Asliye Ceza Mahkemesince yazılan tutanağı okudu. Tutanakta şu ifadelere yer verildi;

' Benim herhangi bir akıl rahatsızlığımdır yoktur. Ben dosya kapsamındaki şahıslardan Mehmet Çelik ve Dindar Özgen'i tanırım. Kendileri benim yanımda çalışırlar yömeyeli olarak, aynı zamanda köylüm olurlar. Telefonum şudur. Ben daha önce kazı yapmadım bu yöndeki suçlamayı kabul etmiyorum. Benim telefonumda ele geçirilen görüntü, yapıldığını bilemediğim Kızılkaya Beldesinde bulunan sitalanı olan Bozburun mevkiindeki kazıya ilişkindir. Ben merak ettiğim için bu yerdeki kazının videosunu çektim bunu da Kızılkaya Jandarma Komutanına sadece fotoğraf çekeceğimi söyleyerek gitmiştim. Mehmet Çelik ile yaptığım görüşmede sen rahat çalış şeklindeki sözlerim daha önce Mehmet Çelik'in evinin kurşunlanması ile ilgilidir. Yine benim ayrıntılı olarak soruşturma aşamasında anlattığım cinlerle ilgili şeyler doğrudur.' 

"KOLLUK KUVVETLERİNE DEDİRTMEM"

Siz devletin jandarması hakkında verdiğiniz ifadeleri benim hakkımda Burdur'dan gelen astsubay bunları yazdı diyemezsiniz diyerek Hasan Uçan'a sert çıkan Müge Anlı, 'dedirtmem' dedi. Biz memleketimizin kolluk kuvvetlerine saygı duyan bir milletiz diyen Müge Anlı, " Bizim boynumuz kıldan incedir. Biz öyle bir milletiz. Siz nasıl burada jandarmayı suçlarsınız. Bende buradan suç duyurusunda bulunuyorum, bütün köyde de konuştunuz Gökhan'ı jandarmanın öldürdüğü yönünde, sizde bu ifadeleri jandarmanın yalan yanlış anladığını söylüyorsunuz, buradan da İçişleri Bakanlığına sesleniyorum, bu adamda köyün muhtarıydı,lütfen bu adam hakkında sadece bu iddialarından dolayı soruşturma açın." ifadelerini kullandı.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 2
    BEĞENMEDİM
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Gökhan Tombak davasında mahkemede yine karar çıkmadı!
Bölgesel

Gökhan Tombak davasında mahkemede yine karar çıkmadı!

Gökhan Tombak davasında mahkemede yine karar çıkmadı! Cinayete kurban giden adamın eşi, 'Eşim onlarla birlikte kazıya gidiyordu, onu ortadan kaldırdılar'

Gökhan Tombak cinayeti! Gökhan Tombak'ın ailesi adalet istiyor
3. Sayfa

Gökhan Tombak cinayeti! Gökhan Tombak'ın ailesi adalet istiyor

Burdur Bucak Karaaliler Köyü'nde gerçekleşen cinayetin ardından adalet talebi! Gökhan Tombak'ın ailesi, mahkemede adil bir karar bekliyor. Detaylar burada.

Gökhan Tombak Cinayeti Muhtar Uçar Müge Anlı'da Konuştu
Bölgesel

Gökhan Tombak Cinayeti Muhtar Uçar Müge Anlı'da Konuştu

Muhtar Hasan Uçar, Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili Müge Anlı'da konuştu. İddiaları yalanlayan Uçar, soruşturma detaylarını açıkladı. Cinayette neler oldu? Detaylar haberimizde...

Gökhan Tombak olayı Müge Anlı'da! Komutana stüdyoda alkış yağmuru
Bölgesel

Gökhan Tombak olayı Müge Anlı'da! Komutana stüdyoda alkış yağmuru

Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili olarak Karaaliler Köyü'nde yaşanan gelişmeler, Müge Anlı programında detaylarıyla ele alınıyor. Kızılkaya Karakol Komutanı Arif Binici'nin define avındaki üstün başarısına stüdyodan alkış yağmuru geldi.

Gökhan Tombak Cinayeti Müge Anlı'da! Kulaksız Osman'dan şok eden iddialar
Bölgesel

Gökhan Tombak Cinayeti Müge Anlı'da! Kulaksız Osman'dan şok eden iddialar

Burdur'un Bucak ilçesinde geçen yıl yaşanan Gökhan Tombak cinayetiyle ilgili Müge Anlı'nın programında ortaya atılan iddialar şok etkisi yarattı. Osman Koç, cinayetle ilişkilendirilen muhtarın eşiyle yaşadığı iddia edilen ilişkiyi ortaya attı. Koç, yaşananları anlatırken cinayetle ilgili birisinden 600 bin TL teklif edildiğini iddia etti.

Boşanma Aşamasında Olduğu Öğretmeni Katletti
3. Sayfa

Boşanma Aşamasında Olduğu Öğretmeni Katletti

Samsun'da boşanma aşamasındaki 19 suç kaydı bulunan kocası tarafından öldürülen 2 çocuk annesi İngilizce öğretmeni, gözyaşları içinde toprağa verildi.