Bucak Kaymakamı Can Kazım KURUCA, Boğazköy'de ikamet eden ve evini ile arazisini Jandarma Asayiş Vakfı’na bağışlayan hayırsever vatandaş Fatma Arıcan’ı evinde ziyaret etti.
Ziyarete, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Alperen Çatlı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Ali Göker, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü İrfan Samur ve Boğazköy Muhtarı Mehmet Sicimli de eşlik etti.
Samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşen ziyarette Kaymakam KURUCA, gösterdiği örnek davranış ve hayırseverliği dolayısıyla Fatma Arıcan’a teşekkür etti. Misafirperverliği ve gönül sıcaklığı için ayrıca memnuniyetlerini dile getiren Kaymakam KURUCA, Arıcan’a sağlık, huzur ve mutluluk temennilerinde bulundu.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)