Burdur'un Bucak İlçesine bağlı Kocaaliler Beldesi'nde yaşlı adam yol kenarında ölü bulundu.
Kocaaliler Beldesi Kızılseki Eslik Mahallesi yakınlarında, bugün sabah saatlerinde yol kenarında bir kişinin yerde hareketsiz yattığın görenler durumu jandarmaya bildirdi. Bölgeye sevk edilen jandarma ekipleri, yerde ölmüş halde bulunan yaşlı adamın adının Kadir Yiğit olduğunu araştırmalar sonucunda öğrendi.
Vatandaşlardan edinilen bilgiye göre, Yoldan geçen bir araçta bulunan kişi tarafından yerde hareketsiz yattığı görülen Kadir Yiğit'in bölgedeki ağaçlara bakmak için gittiği daha sonrasında dönerken kalp krizi geçirerek öldüğü öğrenildi.
Jandarma Yiğit'in ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Kesin ölüm sebebi yapılan otopsiden sonra belli olacak.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)