Burdur'un Bucak ilçesinde Fizyoterapist Ali Demirezen Kliniği’nde Ali Demirezen tarafından, boyun-bel fıtığı, nörolojik hastalıklar (felç), skolyoz, kas ve eklem ağrıları, omuz ve diz problemlerine yönelik yapılan çalışma ve egzersizlerin yanısıra ilçede fizyoterapist eşliğinde ilk ve tek baby spa hizmetini sunarak bebeklerin gelişimine yönelik eşsiz bir deneyim fırsatı sağlıyor. Ayrıca, kliniğin sunduğu pilates seanslarıyla bedeninizi güçlendirebilir ve sağlıklı bir yaşam tarzını benimseyebilirsiniz.
Fizyoterapist Ali Demirezen Kliniğinde başlatılan fizyoterapist eşliğinde baby spa hizmeti, bebeğinizin hem fiziksel hem de ruhsal gelişimini destekler. Bebeğinizin zihinsel gelişiminden kas gücüne, akciğer kapasitesinden denge yeteneğine kadar birçok alanda katkı sağlar. Özellikle kolik bebekler için önerilen bu hizmet, beslenme ve uyku düzenini de iyileştirir.
Psikomotor ve zihinsel gelişimi destekler.
Kas gelişimini teşvik eder, bebeğin güçlü ve bilinçli hareket etmesini sağlar.
Akciğer kapasitesini artırır ve göğüs kaslarını güçlendirir.
Denge ve koordinasyonu geliştirir, sinir sisteminin rahatlamasına yardımcı olur.
Sosyalleşme ve özgüven kazanımına katkı sağlar.
Her seans, bebeğinizin kendi temposuna göre 30-35 dakika sürerken, ardından Fizyoterapist Kübra Eren tarafından 10 dakikalık bebek masajı yapılmaktadır.
Klinikte gerçekleştirilen pilates seansları, bireysel, iki kişilik grup ve Bucak’ta ilk ve tek olarak “Çift Pilatesi” şeklinde sizlere sunulmaktadır. Kas gücünü artıran, vücut esnekliğini geliştiren ve ağrıları hafifleten pilates, duruş bozukluklarını düzeltirken denge ve koordinasyonunuzu da geliştirir. Her yaştan bireye uygun olan bu seanslar, Fizyoterapist Kübra Eren eşliğinde klinik problemlere özel programlar ile de desteklenmektedir.
Kas gücünü ve vücut esnekliğini artırır.
Ağrı kesici etkisi ile yaşam kalitesini yükseltir.
Nefes kontrolünü geliştirir, duruş bozukluklarını giderir.
Ruh sağlığını olumlu etkiler, denge ve koordinasyonu artırır.
Ali DEMİREZEN Tel: 0546 471 3672
Kübra EREN Tel: 0545 733 7446
Instagram-Facebook: Fizyoterapist Ali Demirezen
Adres: Pazar Mahallesi Ramazan Selen bulvarı No: 13 A Bucak / Burdur (Eski İmam Hatip Lisesini geçince solda kalmaktadır)














Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)