Bucak Engelliler Derneği, mesleki gelişim ve istihdamı desteklemek amacıyla yeni bir kurs programı duyurdu. Açıklamaya göre, Temel İş Sağlığı ve Güvenliği kursu için kayıtlar başladı. Kursa katılmak isteyenlerin en geç Perşembe gününe kadar dernek merkezine şahsen başvurmaları gerekiyor.
Kursu başarıyla tamamlayan katılımcılar, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılması planlanan Kurutulmuş Sebze ve Meyve Operatörü ile Turistik ve Hediyelik Eşya Yapımı gibi ek meslek edindirme programlarına da katılma hakkı kazanacak.
Kursların amacı öncelikle engelli istihdama katkı sağlamak amacıyla kurulacak olan Meyve Sebze Kurutma Tesisinde çalışacak kişilerin gerekli eğitimleri alması planlanıyor.
Konak Mahallesi Yapı Kredi Bankasın Karşısı Eski Cihan Fırın Bucak / Burdur
İLETİŞİM:
0536 990 81 70
0544 498 75 66
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)