Burdur / Bucak

Bucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret Etti

İYİ Parti'nin Bucak Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikaları ziyaret etti. Sönmez, OSB'yi daha da geliştirmek ve bölgedeki ekonomik potansiyeli artırmak için projeler üreteceklerini söyledi.

Bucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret Etti

Bucak ilçesinin geleceğine yön verecek projeleriyle öne çıkan İYİ Parti'nin Belediye Başkan adayı Safa Sönmez, Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan fabrikaları ziyaret ederek, iş dünyasının ve çalışanların beklenti ve taleplerini dinledi. Ziyarette fabrika sahipleri, işçiler ve yöneticiler, OSB'nin daha büyütülmesi, yeni iş sahalarının açılması, teşviklerin artırılması ve iş yapma kolaylıklarının sağlanması gibi konularda isteklerini dile getirdi.

Sönmez'in gerçekleştirdiği ziyarette fabrika sahipleri, Organize Sanayi Bölgesi'nin genişletilmesi ve iş dünyası için daha fazla imkanın sağlanması taleplerini iletti. Yeni yatırımların teşvik edilmesi, altyapının güçlendirilmesi ve işletmelerin büyüme potansiyeline odaklanılması konularında beklentilerini dile getiren iş insanları, bölgelerinde ekonomik büyüme ve istihdam artışı sağlanması için destek talebinde bulundu.

Fabrika sahiplerinin yanı sıra çalışanlar da ziyaret sırasında söz alarak, çalışma ortamlarının iyileştirilmesini ve yeni istihdam alanlarının oluşturulmasını talep etti. Çalışanların daha rahat ve verimli bir iş ortamında çalışabilmeleri için altyapı iyileştirmelerinin önemine vurgu yapan Sönmez, bu konudaki çözüm önerilerini değerlendireceklerini belirtti.

Safa Sönmez, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada şunları söyledi: "İş dünyamızın ve çalışanlarımızın beklenti ve talepleri bizim için çok kıymetli. Bucak'ı daha modern, daha rekabetçi bir iş ortamına kavuşturmak için işbirliği içinde çalışacağız. Organize Sanayi Bölgesi'ni daha da geliştirmek ve bölgedeki ekonomik potansiyeli artırmak için projelerimizi hayata geçireceğiz."

Bucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret EttiBucak'ta İYİ Parti'den İş Dünyasına Destek! Safa Sönmez OSB'yi Ziyaret Etti

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Türkiye-Tanzanya İş Forumu’nda konuştu
Dünya

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz Türkiye-Tanzanya İş Forumu’nda konuştu

Türkiye-Tanzanya İş Forumu’nda konuşan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, “Tanzanya ile 2003 yılında yaklaşık 11 milyon dolar olan ikili ticaret hacmimiz, 2023 yılında 350 milyon dolar seviyesine yaklaşmıştır.

Kepez'de İş Dünyası ve Yerel Yönetim Bir Araya Geldi
İş Dünyası

Kepez'de İş Dünyası ve Yerel Yönetim Bir Araya Geldi

MÜSİAD Antalya Şube Başkanı Ali Akçay ve yönetimi, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz'ü ziyaret etti. Ziyarette Antalya'nın kalkınması ve Kepez'e kalıcı eserler kazandırmak için iş birliği vurgusu yapıldı.

Erkan Kork: Seçimlerin Ardından Türkiye Ekonomisi Daha İyi Bir Döneme Girecek - Haberler
İş Dünyası

Erkan Kork: Seçimlerin Ardından Türkiye Ekonomisi Daha İyi Bir Döneme Girecek - Haberler

Seçim sonrası Türkiye ekonomisinin daha iyi bir döneme gireceğini belirten BankPozitif Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Kork, “Son gelen rakamlara bakıldığında ekonomik aktivitelerde önemli iyileşmeler var

Bursa iş dünyası buluşmasında bir araya gelindi
İş Dünyası

Bursa iş dünyası buluşmasında bir araya gelindi

BTSO, üst düzey konukları iş dünyası ile bir araya getirmeye devam ediyor. Geçen hafta Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’i üyeleriyle buluşturan BTSO, son olarak Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ı BTSO’da ağırladı.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Denizli'de
Bölgesel

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Denizli'de

Toplantının başında, Denizli iş dünyası ve kentteki sivil toplum kuruluşlarını temsil eden Denizli Platformu adına DTO Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Uğur Erdoğan, kısa bir hoş geldiniz konuşması yaptı.

Dicle Elektrik’in SCADA sistemine dünyada ilgi büyüyor
Dünya

Dicle Elektrik’in SCADA sistemine dünyada ilgi büyüyor

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde dağıtım hizmeti verdiği 6 ilde enerji şebekesini güçlendirmek için 10 yılda 30 milyar TL’yi bulan yatırım gerçekleştiren Dicle Elektrik’in SCADA uygulaması, geçtiğimiz yıl Singapur’dan gelen, bu yıl ise Pakistan ve Birleşik Arap Emirlikleri’nden (BAE) gelen 6 kişilik bir heyet tarafından yerinde incelendi.