Bucak İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, proje ekibi her salı günü gerçekleştirilen “İyilik Atölyeleri” etkinliğini ziyaret etti. Ziyaret sırasında atölye çalışmaları yerinde görüldü, gönüllülük faaliyetlerinin kapsamı ve işleyişi hakkında bilgi alındı.
Etkinlik alanında incelemelerde bulunan ekip, katılımcıların yürüttüğü faaliyetleri değerlendirdi. Sürecin toplumla temas eden yönleri ele alınırken, gönüllü katkısının sahadaki etkisi üzerinde duruldu.
Ziyaretin sonunda, Bucak Kaymakamlığı ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde başlatılan “Engel Tanımayanlar” projesi gündeme alındı. Proje kapsamında yapılacak ortak çalışmalar masaya yatırıldı ve kurumlar arası iş birliği konusunda mutabakata varıldı.
Bucak İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, " “İyilik Atölyeleri”ne Ziyaret ve “Engel Tanımayanlar” Projesinde İş Birliği İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü Proje Ekibi; Bucak İlçe Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Bucak Şubesi gönüllülerinin her salı günü düzenlediği “İyilik Atölyeleri” etkinliğine katılım sağladı.
Ziyaret kapsamında atölye çalışmaları yerinde incelenirken, yürütülen gönüllülük faaliyetleri hakkında bilgi alındı. Etkinlik sonunda, Bucak Kaymakamlığı ve İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü koordinesinde başlatılan “Engel Tanımayanlar” projesi ile ilgili yapılacak ortak çalışmalar ele alındı ve kurumlar arasında iş birliği konusunda mutabakata varıldı.
İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü, projenin toplumdaki farkındalığı artırmayı ve özel gereksinimli bireylere yönelik destek mekanizmalarını güçlendirmeyi hedeflediğini belirtti. " denildi.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)