Bucak Kaymakamı Can Kazım Kuruca, ilçedeki yerel üretimi desteklemek ve kadın girişimcilerin projelerini yerinde incelemek amacıyla gerçekleştirdiği iade-i ziyaretlerine devam ediyor. Bu kapsamda Kuruca’nın son durağı, bölgenin örnek girişimlerinden biri olan Susuz Köyü Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi oldu.
Ziyaret sırasında Kooperatif Başkanı Aynur Özen ve kooperatif üyesi kadınlarla bir araya gelen Kaymakam Kuruca, yürütülen çalışmalar ve üretim süreci hakkında detaylı bilgiler aldı. Kadınların ekonomiye katılımının yerel kalkınmadaki önemine değinen Kuruca, kooperatifin bölgeye sağladığı katma değerden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kaymakam Can Kazım Kuruca’nın kooperatif ziyaretine Tarım ve Orman Müdürü Bülent Çiftçi, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü İrfan Samur eşlik etti.










Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)