Burdur / Bucak

Bucak'ta kitap şenliği

Bucak Belediyesi ile Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Burdur İl temsilciliği organizasyonuyla 2-3-4 Haziran tarihlerinde Kitap Şenliği düzenlendi. İşte detaylar...

Bucak'ta kitap şenliği

Bucak Belediyesi ile Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Burdur İl temsilciliği organizasyonuyla 2-3-4 Haziran tarihlerinde Kitap Şenliği düzenlendi. Bucak Belediyesi Kitap Kafe’de önünde açılışı yapılan Kitap Şenliği’nde 20 yazar 3 gün boyunca Bucak’ta vatandaşlarla ve öğrencilerle buluştu.

Kitap Şenliği açılış törenine İlçe Kaymakam Vekili Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, Belediye Başkan Vekili Enes Gün, Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Durmaz, Kurum Müdürleri, STK Temsilcileri, Okul Müdürleri, yazarlar, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği Başkanı Cemal Durmaz, dernek üyesi yazarların Türkiye’nin dört bir yanında yapılan Kitap fuarlarına katıldığını ve okuyucularla buluştuğunu belirterek okumanın önemi hakkında konuştu. Tüm Bucak halkını ve öğrencileri 3 gün sürecek Bucak Kitap Şenliği’ne davet etti, etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kitap Şenliği hakkında açıklama yapan Belediye Başkan Vekili Enes Gün; “Bucak Belediyesi olarak Sosyal ve Kültürel faaliyetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Kitap Kafe önünde 3 gün süreyle yazarlar hem Bucak halkı ile hem öğrencilerle buluşacak. Herkesi Kitap Şenliği etkinliğine bekliyoruz” dedi.

Bucak Kaymakam Vekili Ağlasun Kaymakamı Tahir Demir, Kitap Şenliği hakkında yaptığı açıklamada; “Kitap okuyan bir nesil yetiştirebilmek için gayret ediyoruz. Kitap okumak zihin ve beden sağlığını korur, düşünen doğru kararlar veren, iyi sosyal ilişkiler kuran, donanımlı bireyler yetişir, Yarının Türkiye’sinin dünün Türkiye’sinden daha iyi olacağını ümit ediyorum” dedi.

2-3-4 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Bucak Kitap Şenliğinde 20 yazar ve 20 yayın evi; söyleşiler, imza günü, masal dinletisi, yazar-okur buluşması ve çocuk etkinlikleri ile öğrencilerle buluşacak olacak. Kitap Şenliği 10:00-18:00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Bucak'ta kitap şenliğiBucak'ta kitap şenliğiBucak'ta kitap şenliğiBucak'ta kitap şenliğiBucak'ta kitap şenliğiBucak'ta kitap şenliği

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak'ta kitap şenliği
Etkinlik

Bucak'ta kitap şenliği

Bucak Belediyesi ve Yazarlar ve Şairler Dayanışma Derneği (Yazşader) Burdur İl temsilciliği işbirliği ile 2-3-4 Haziran 2023 tarihlerinde Kitap Şenliği (Butik Kitap Fuarı) düzenleniyor.

Bucak'ta Spor Yatırımı Rekoru! 19 Yeni Semt Sahası
Bölgesel

Bucak'ta Spor Yatırımı Rekoru! 19 Yeni Semt Sahası

Bucak Belediyesi, gençleri sevindirecek bir haberle 19 yeni semt sahası kazandırdı! Bu sayede Bucak'ta toplam semt sahası sayısı 40'a ulaştı.

 Bucak'ta Ramazan Coşkusu Uğur Işılak ile Buluşuyor!
Bölgesel

Bucak'ta Ramazan Coşkusu Uğur Işılak ile Buluşuyor!

Bucak Belediyesi'nin Ramazan Etkinlikleri kapsamında 15 Mart Cuma günü Uğur Işılak, 19 Mart Salı günü ise Fırat Türkmen ve Muhammet Ahmet Fescioğlu Bucak Cumhuriyet Meydanı'nda olacak. İlahi ve kahramanlık türküleri ile unutulmaz bir akşam sizleri bekliyor!

Bucak'ta İftar Çadırı Bu Yıl Eski Perşembe Pazar Alanında!
Bölgesel

Bucak'ta İftar Çadırı Bu Yıl Eski Perşembe Pazar Alanında!

Bucak Belediyesi, Ramazan ayı boyunca her gün binlerce kişiye iftar yemeği verecek. İftar çadırı, hayırseverler ve sivil toplum kuruluşlarına da açık olacak.

BELPAŞ anlamlı günde kadınları unutmadı
Bölgesel

BELPAŞ anlamlı günde kadınları unutmadı

BELPAŞ Petrolleri, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadın müşterilerine karanfil takdim ederek anlamlı bir kutlama gerçekleştirdi.

Bucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya Başlandı
Yerel Yönetim

Bucak Belediyesi Yunus Emre Kır Düğün Salonunun Yapımı Tamamlandı! Düğün Kayıtları Alınmaya Başlandı

Bucak Belediyesi tarafından inşa edilen Yunus Emre Kır Düğün Salonu ve Sosyal Tesis tamamlandı. Muhteşem manzarası, geniş alanı ve modern imkanlarıyla unutulmaz düğünlere ev sahipliği yapmaya hazır.