29.06.2022 Çarşamba günü günü yapılması planlanan fakat çoğunluğun tamamlanmaması nedeniyle 6 Temmuz Çarşamba gününe ertelenen kongre tamamlandı. Kongre sonrasında Oğuzhanspor'un yönetim kurulu belli oldu.
Yapılan kongrede sadece yönetim kurulu belli olurken, Oğuzhanspor'un yeni başkanı yönetim kurulu toplantısında belli olacak.
OĞUZHANSPOR YÖNETİM KURULU (ASİL)
AHMET GEZMEZ
HASAN YALÇIN MEÇİKOĞLU
BİLAL ÖZEL
YUSUF ERDOĞDU
ARİF MAYDA
FATİH YILDIZ
SÜLEYMAN İNCİ
OĞUZHAN ERDOĞAN
OSMAN İNAL
EROL AKTAŞ
SÜLEYMAN DURAN
İBRAHİM SARI
ADNAN AYTAÇ
SÜLEYMAN PETEK
BARBAROS TÜRKER
YASİN ÇİÇEK
İSMAİL BAŞARIR
OSMAN TAŞKIN
BİLAL KURUM
GÜLTEKİN ACAR
CEMAL ACAR
AHMET TURGUT
EROL BÜLBÜL
İSMAİL BAŞTAŞ
ÖMER GÜMÜŞ
MUHAMMET EMİN ERBİL
MUHAMMET EMİN ERBİL
CEMAL ACAR
GÜLTEKİN ACAR
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)