Burdur / Bucak

Bucak'ta macera tutkunları için yeni adres

Bucak Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi'nde 2.178 metrekarelik bir alana survivor macera parkı inşa etti.

Bucak'ta macera tutkunları için yeni adres

Bucak Belediyesi, Mehmet Akif Mahallesi'nde 2.178 metrekarelik bir alana survivor macera parkı inşa etti. 

BUCAK’TA SURVİVOR MACERA PARKININ YAPIMI TAMAMLANDI

Bucak Belediyesi tarafından kente nitelikli parklar kazandırılmaya devam ediliyor. Bucak Belediyesi Mehmet Akif Mahallesi Hızıreis Caddesinde survivor macera parkı yapımını tamamladı. Çocukların yoğun ilgi gösterdiği parkın resmi açılışı ise önümüzdeki günlerde yapılacak.

Mehmet Akif Mahallesi Hızırreis Caddesinde 2.178 metrekare alana inşa edilen parkta, eğlence ve maceraya dönük aktivitelerin yapılacağı ip parkuru, parkur üzeri zipline, parkur üzeri tırmanma duvarı, survivor parkuru, denge alanı, engel parkuru, köprü, komando, zigzag ve mantar parkuru ve dinlenme alanları bulunuyor.

Başkan Ünal: “Macera Parkımız Bucak’ımıza Heyecan Katacak.”

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, “Göreve geldiğimiz günden itibaren kısa vadeli değil, her zaman uzun vadeli düşündük. Bu yönde çalışmalara imza attık. İlçemize birçok proje ve hizmet kazandırdık. Kentimize nitelikli parklar kazandırmaya özen gösterdik. Şimdi de gençlerimiz için tematik özellikli macera parkı projemizi hayata geçiriyoruz. Her köşesinde ayrı bir heyecan yer alan bu parkımızda gençlerimiz ve çocuklarımız adeta enerjisini ve heyecanını atacak. Bucak’ımıza çocuklarımız ve gençlerimiz için alışılagelmiş parkların dışında yeni bir sosyal donatı alanı kazandırdık. Bu parkımızda bulunan birbirinden eğlenceli ve eğitici yeni oyun gruplarından çocuklarımızın ve gençlerimizin hareketli yaşamlarındaki tüm beklentilerini karşılayacak nitelikte. Parkımızın resmi açılışını yakın bir zamanda gerçekleştireceğiz.İlçemize, gençlerimize hayırlı olsun.” dedi.

Bucak'ta macera tutkunları için yeni adresBucak'ta macera tutkunları için yeni adresBucak'ta macera tutkunları için yeni adresBucak'ta macera tutkunları için yeni adresBucak'ta macera tutkunları için yeni adresBucak'ta macera tutkunları için yeni adresBucak'ta macera tutkunları için yeni adresBucak'ta macera tutkunları için yeni adresBucak'ta macera tutkunları için yeni adresBucak'ta macera tutkunları için yeni adres

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 13
    BEĞENDİM
  • 3
    SEVDİM
  • 1
    BEĞENMEDİM
  • 1
    GÜLDÜM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM

Yorumlar (1)

Ramazan

1 yıl önce / 06.12.2023

Alaaddin Mah.tokilerin arkasina bayrak olan yere seyir terası süper olur.

  |   Beğenmedim 0   |   Cevapla

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.