Bucak’ta Melodi Sanat Evi açıldı.Keman,yan flüt,gitar,bağlama ve piyano gibi enstrümanları çalmak isteyenlerin adresi olmak isteyen Melodi Sanat Evi işletmecisi Esen Çingil, NNC Medya’ya açıklamalarda bulundu.
Ağustos 2018 den itibaren müzik dersleri vermeye başladıklarını ifade eden Melodi Sanat Evi işletmecisi Esen Çingil, “Temel olarak Keman yan flüt gitar bağlama ve piyano derslerini veriyoruz. İlerleyen zamanlarda daha farklı müzik aletleri ile de derslerimiz başlayacak. Her yaş kesimine hitap ediyoruz. Enstrümanlarla arası iyi olmayan herkesi bir yetenek sahibi yapmak için buradayız. Öğrenemem yapamam diye bir şey yok, siz isteyin biz destek olalım. Boş zamanlarınızda canım sıkılıyor ne yapacağım dediğiniz anda aklınıza sazınız gitarınız kemanınız gelecek. Siz yeter ki isteyin. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp demişler. Bu yaştan sonra ne yapacağım demeyin. Tam da o yaşta pencere kenarında oturup çayınızı kahvenizi yudumlarken bir elinizde de müzik aletiniz olsa güzel olmaz mı? Bizce olur. İşte bu yüzden müziksiz hayat olmaz diyoruz ve herkesi bir yetenek sahibi yapmak için Melodi Sanat Evi’ne bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)