AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, ihale süreci tamamlanan 16 Derslik Bucak Oğuzhan İlkokulu'nun yapımına başlanacağını duyurdu.
İhale süreci hakkında geçtiğimiz dönemde bilgilendirmede bulunan AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, İhale süreci tamamlanan 16 Derslik Bucak Oğuzhan İlkokulunun yer tesliminin 23 Ocak Pazartesi günü yapılacağını söyledi.
Yer tesliminin yapılmasının ardından Bucak Oğuzhan İlkokulu yapımına başlanacağını belirten Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, " AK Parti Hükümetlerimiz olarak Burdur genelinde olduğu gibi Bucak ilçemizde de eğitim yatırımlarımızı ilk günden bu yana aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Söz verdiğimiz gibi Oğuzhan İlkokulumuzun yapımına da başlanıyor. Eğitim şehri olan Burdur'umuzda eğitim yatırımlarımız sürecek. Bucak ilçemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.
Her zaman olduğu gibi 16 derslikli Bucak Oğuzhan İlkokulumuzun Bucak ilçemize kazandırılmasında talebimizi geri çevirmeyen ve emeği geçen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Mahmut Özer'e teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)