Bucak Belediyesi, su kullanımında yeni bir döneme geçiyor! Belediye Su Tahakkuk Servisi’ne kayıtlı ticarethane ve ticarethane atık su abonelerinin, 31 Mart 2025 tarihine kadar ön ödemeli sayaç sistemine geçmeleri zorunlu hale getirildi. Bu süre içinde geçiş yapmayan aboneler, 7.500 TL cezai işlemle karşı karşıya kalacak.
Bucak Belediye Başkanı Hülya Gümüş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, yeni sistemin su tüketiminde adil bir düzenleme sağlayacağını ve abonelerin kullanım oranlarına göre ödeme yapmalarını kolaylaştıracağını belirtti.
31 Mart 2025 tarihine kadar ön ödemeli sayaç sistemine geçmeyen abonelere 7.500 TL ceza uygulanacak. Belediye yetkilileri, abonelerin mağduriyet yaşamaması için geçiş sürecini tamamlamalarını önemle tavsiye etti.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)