Burdur’un Bucak ilçesinde eski kesim alanında çıkan yangın ormanlık alana sıçradı. Yangın havadan ve karadan müdahale edilerek kontrol altına alındı.
Yangın, Elsazı köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, saat 16.20 sıralarında eski kesim alanından alevler yükselmeye başladı. Alevleri görenlerin 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine bölgeye itfaiye ve Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen ekiplerin müdahalesi yetersiz kalınca bölgeye Antalya Orman Bölge Müdürlüğünden 3 uçak ve 2 helikopter sevk edildi. Ekiplerin havadan ve karadan yaptığı müdahale sonrasında yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. 5 uçak, 3 helikopter, 15 arazöz, 2 itfaiye ve 3 su tankerinin müdahalede bulunduğu yangında 13 dekarlık ormanlık alan yanarak kül oldu.








Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)