Burdur Antalya karayolunda çıkan ot yangını ekipler tarafından hızlı müdahale ile söndürüldü.
Yangın, 24 Temmuz Pazartesi günü saat 13:35 sularında Burdur İli Bucak ilçesi Susuz Köyünde meydana geldi.
Edinilen bilgilere göre, Susuz Kavşağı köprü yanında bulunan otların tutuşması ile arazi yangını çıktı. 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye Bucak Belediyesi İtfaiye Ekipleri sevk edildi.
İtfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesinin ardından, çıkan arazi yangını büyümesine izin verilmeden söndürüldü.
Muğla’nın Fethiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan araç alevlere teslim oldu.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde zeytinlik içinde bulunan bir barakada yangın çıktı. Yangın itfaiyenin çalışması ile söndürüldü.
Yalova Altınova İtfaiye Amirliği, Tokmak ilkokulu ve Subaşı Ayhan Cahit Gülen Anaokulu öğrencilerini ağırladı. İtfaiye merkezinde pratik ve teorik eğitim alan minik öğrenciler, siren sesini duyunca heyecanlı anlar yaşadı.
Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen arazi yangını ekipler tarafından söndürüldü. İşte detaylar...
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, İtfaiye Haftası nedeniyle İtfaiye Teşkilatı'nı makamında ziyaret etti. Başkan Ercengiz, itfaiyecilerin depremde ve yangınlarda gösterdiği başarılı çalışmaları takdir etti.
Burdur'un Bucak ilçesinde Sanayi Mahallesi Oğuzhan Ek Sanayi'de park halindeki araç, bilinmeyen bir nedenle alev aldı.
Yorumlar (0)