Burdur / Bucak

Bucak'ta, Ramazan Tunç Türkiye'nin dört bir yanından gelen hastaları tedavi ediyor

Bucak Devlet Hastanesi Beyin Sinir ve Omurilik hastalıkları uzmanı Op. Dr. Ramazan Tunç, çevre illerden ve Türkiye’nin dört bir yanından hastaların şifa bulmasını sağlıyor.

Bucak'ta, Ramazan Tunç Türkiye'nin dört bir yanından gelen hastaları tedavi ediyor

Bucak Devlet Hastanesi Beyin Sinir ve Omurilik hastalıkları uzmanı Op. Dr. Ramazan Tunç, hasta ve hasta sahiplerinin bel fıtığı, boyun ve kalça rahatsızlıklarında hastaneler dışında piyasada bel çekme, boyun çekme ve boyun kırma gibi ilginç uygulamalar hastaların sakat kalmalarına yol açtığını, hastaların hekimlerine güvenmeleri gerektiğini belirtti.
Bucak Devlet Hastanesi’ne Türkiye’nin dört bir yanından İzmir, Manisa, Diyarbakır, Van, Isparta, Antalya ve çevre illerden çok sayıda bel fıtığı ve boyun fıtığı rahatsızlıklarından gelerek Beyin ve Sinir Cehrisinde tedavi oluyorlar. Hastanenin başarılı doktorlarından Op. Dr. Ramazan Tunç 2022 yılı içerisinde Beyin ve Sinir Cerrahisinde 12 binin üzerinde hasta polikliniği yapıldığını belirterek, " Bu yıl içerisinde servisimizde 12 binin üzerinde hasta polikliniği yapıldı. Bunlardan 681 ameliyat ve acil serviste ise 473 hastaya müdahale edildi. Hastanemize ağır bel fıtığı, boyun fıtığı başta olmak üzere çok sayıda beyin tümörü ameliyatları yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen hastalarımız şifa bularak hastanemizden ayrılmaktadır” dedi. Op. Dr. Ramazan Tunç “Bel fıtığı, boyun fıtığı gibi rahatsızlıklardan vatandaşların büyük yanılgıya düşerek ameliyat olmaları halinde felç kalacakları kanısı karşısında tedavilerden kaçarak hastaneler dışında piyasada bel çektirme, boyun çektirme, boyun kırdırma gibi bir sürü ilginç ilkel tedaviler yatırıyorlar. Çoğu hastada hastanede tedavi ve ameliyatlardan kaçtığı için felç ile yada sakat kalma ile karşı karşıya kalıyorlar. Bu tür hastaların piyasada doktorculuk oynayanlara değil, hekimlerine güvenmelerini istiyoruz. Tedavisi uygun olan rahatsızlıklar piyasada bel yada boyun çektirmeye maruz kalan hastaların ileriki aşamalarında tedavisi bile imkansız hala geliyor” dedi.

Bucak Devlet Hastanesinde bel fıtığı ve boyun fıtığı gibi hastalıklarda yaptığı başarılı ameliyatlar ile adını duyuran Op. Dr. Ramazan Tunç’a çevre illerden ve Türkiye’nin dört bir yanından hastalar geliyor.

akcagazete

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.