Burdur / Bucak

Bucak’ta Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Bucak İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin başkanlığında 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerine katılacak siyasi partilerin temsilcileri ile seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda Siyasi Parti İlçe Başkanlarına; seçim öncesinde, esnasında ve sonrasında siyasi partilerin …

Bucak’ta Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı

Bucak İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin başkanlığında 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel yönetimler seçimlerine katılacak siyasi partilerin temsilcileri ile seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıda Siyasi Parti İlçe Başkanlarına; seçim öncesinde, esnasında ve sonrasında siyasi partilerin ve adaylarının mevzuat çerçevesinde seçim çalışmaları ile seçmenlerin oylarını serbestçe kullanmaları için alınan tedbirler, uyulması gereken kurallarla ilgili bilgilendirmelerde bulunularak, bilgi alış verişi yapıldı.

Kaymakam Sezgin, “Seçimler demokrasilerin olmazsa olmazıdır

Toplantıda, seçim güvenliğine yönelik olarak düşüncelerini ifade eden Kaymakam Sezgin, “Amacımız; seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde, demokratik bir şekilde gerçekleşmesini sağlamaktır. Herkesin özgürce fikirlerini ifade edebileceği bir ortamı onlara sunmaktır. Kamu kurum ve kuruluşları da seçimlerin huzur ve güven ortamı içerisinde başarı ile gerçekleştirilerek millet iradesinin sandığa yansımasını sağlamak amacıyla ilçe seçim kurullarına her türlü desteği verecektir” şeklinde konuştu.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur’da Seçim öncesi güvenlik toplantısı
Bölgesel

Burdur’da Seçim öncesi güvenlik toplantısı

Burdur Valisi Ali Arslantaş başkanlığında, 28 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ikinci oylaması öncesinde Kaymakamlar ve kolluk birim amirlerinin katılımıyla seçim güvenliği toplantısı yapıldı. İşte detaylar...

İYİ Parti'den Burdur’da Seçim Güvenliği Toplantısı
Bölgesel

İYİ Parti'den Burdur’da Seçim Güvenliği Toplantısı

İYİ Parti Seçim İşleri Başkanlığınca Burdur‘da seçim güvenliği toplantısı gerçekleştirildi.

 Antalya Valisi Hulusi Şahin  Vali yardımcılarının Görevlerini Belirledi
Yerel Yönetim

Antalya Valisi Hulusi Şahin Vali yardımcılarının Görevlerini Belirledi

Ersin Yazıcı’nın yerine Hulusi Şahin’in gelmesinin ardından çok sayıda Vali Yardımcısının sorumluluk alanlarını belli oldu. Valilikten yapılan açıklamaya göre Gülher Sinem Büyüknalçacı ve Nurullah Kaya’ya bağlı birimler ise henüz belli olmadı.

Yeni Antalya Valisi Hulusi Şahin Göreve Başladı
Yerel Yönetim

Yeni Antalya Valisi Hulusi Şahin Göreve Başladı

Ağustos 2023 Cumhurbaşkanı kararnamesi ile Malatya'dan Antalya'da atanan Vali Hulusi Şahin, görevine başladı

Antalya Korkuteli Yelten'deki  Tarhana  Şenliğinde  Kazanlar Dolusu Tarhana İkram edildi
Etkinlik

Antalya Korkuteli Yelten'deki Tarhana Şenliğinde Kazanlar Dolusu Tarhana İkram edildi

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Korkuteli’nin Yelten Mahallesi’nde bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Tarhana Şenliği’ne katıldı.

Antalya Vali Vekili Yalçın Sezgin Yeni Şampiyonlar Çıkaracağız
Spor

Antalya Vali Vekili Yalçın Sezgin Yeni Şampiyonlar Çıkaracağız

Vali Vekili Yalçın Sezgin, Ünsal Mahallesi Spor Salonu Temel Atma Töreni’ne katıldı. Temel atma töreninde konuşan Vali Vekili Sezgin; “Türkiye, geleceğine yatırım yapmaya devam ediyor.” ded