Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, gençleri sevindirecek bir haberi paylaştı. Ünal, yaptığı açıklamada Bucak'a 19 yeni semt sahası kazandırdıklarını ve Burdur genelinde spor yatırımları noktasında rekor kırdıklarını söyledi.
Gençlerin sosyal aktivitelerle ve sporla vakit geçirmelerini önemsediklerini belirten Ünal, "Bucak genelinde 19 semt sahası inşa ettik. 3 semt sahamızın ise yapım çalışmaları devam ediyor." dedi.
Yeni semt sahaları ile birlikte Bucak'ta toplam semt sahası sayısının 40'a ulaştığını belirten Ünal, "Gençlerimiz bu sahalarda futbol, basketbol ve voleybol gibi sporları yapabilecekler. Ayrıca sahalarımız, mahalle sakinlerimiz için de güzel bir sosyalleşme alanı olacak." diye konuştu.
Ünal, "Gençlerimize her zaman değer vermeye devam edeceğiz. Onların daha sağlıklı ve mutlu bir şekilde vakit geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Burdur’un en yüksek noktası olan Kestel Dağı, 6 Aralık 2025 itibarıyla etkili olan yağışların ardından beyaz örtüyle kaplandı. Bucak ilçesi sınırlarındaki zirvede kış manzarası gece yarısı itibarıyla kendini gösterdi.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)