Bucak Belediyesi, üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı hizmeti sunuyor. Kitap Kafede Uzman Rehber öğretmen eşliğinde 27 Temmuz-8 Ağustos arasında rehberlik hizmeti almak mümkün.
Bucak Belediyesinden ücretsiz üniversite danışmanlığı. Bucak Belediyesi üniversite adaylarını tercih sürecinde yalnız bırakmıyor. Bucak Belediyesinin kaymakamlık önündeki Kitap Kafede YKS tercih rehberlik hizmeti verecek.
Tercih sürecinde rehberlik hizmeti hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Emrullah Ünal “ İlçemizde eğitim ve öğretim seviyesinin yükselmesi, gençlerimizin başarılı olması için yaptığımız destek hizmetlerimize bir yenisini daha ekliyoruz. Üniversite sınavında başarılı olan ve tercih hakkı kazanan gençlerimizin tercih sürecinde de yanlarında olacağız. Özel Ali Bozkurt Eğitim kurumları ile yapmış olduğumuz işbirliği ile Uzman Rehber öğretmen eşliğinde öğrencilerimiz 27 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında saat 09-12:00 ve 14:00-17:00 saatleri arasında kaymakamlık önündeki belediyemize ait kitap kafede rehberlik hizmeti alabilecekler. Öğrencilerimizin hayatlarında bir dönüm noktası olabilecek bu süreçte doğru tercih yapmaları için tüm öğrencilerimizi rehberlik hizmetinden yararlanmalarını tavsiye ve davet ediyorum. Tüm öğrencilerimize hayırlı tercihler diliyorum.” dedi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)