Burdur / Bucak

Bucak'ta vatandaşlar TMO ürün depolamasını eleştiriyor

Burdur Bucak'ta Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TMO tarafından alınan arpa ve buğdayların depolama koşulları eleştiriliyor.

Bucak'ta vatandaşlar TMO ürün depolamasını eleştiriyor

Burdur Bucak'ta Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TMO tarafından alınan arpa ve buğdayların depolama koşulları eleştiriliyor.

TMO, Buğday ve Arpa Alımlarını Sürdürüyor - Ürünlerin Saklama Şartları Eleştiriliyor

Burdur'un Bucak ilçesinde Tarım ve Orman Bakanlığı'na bağlı TMO, çiftçilerin emekleriyle ürettikleri arpa ve buğdayları satın alarak depoluyor. Ancak vatandaşlar, TMO'nun sakladığı arpa ve buğdayların depolama koşullarını eleştiriyor. Bucak ilçesi Fatih Mahallesi Hızır Reis Caddesi üzerinde bulunan depo alanında saklanan ürünlerin bir kısmının açıkta olduğunu belirten vatandaşlar, bu durumun hayvanların ürünlerin üzerine gelmesine ve hatta idrar yapmasına neden olduğunu dile getiriyor.

Vatandaşlar, bu durumun ilerleyen zamanlarda tüketilecek olan buğdayların kalitesini olumsuz etkileyebileceğini ve sağlık açısından risk oluşturabileceğini ifade ediyor. Ürünlerin sağlıklı bir şekilde depolanması ve korunması gerektiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden bu konuda önlem alınmasını talep ediyor.

TMO'nun arpa ve buğday alımlarının önemli bir tarım faaliyeti olduğunu belirten vatandaşlar, bu süreçte ürünlerin doğru koşullarda depolanmasının hem çiftçilerin emeğini korumak hem de tüketici sağlığı açısından büyük önem taşıdığını vurguluyor.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 11
    KIZDIM
  • 3
    ŞAŞIRDIM
  • 3
    BEĞENMEDİM
  • 3
    ALKIŞ
  • 2
    SEVDİM
  • 2
    ÜZÜLDÜM
  • 2
    BEĞENDİM
  • 2
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

Editörün Seçimi

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi
Foto Galeri

Antalya Altın Portakal Festivali Venüs Heykelleriyle şehri renklendirdi

Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!
Foto Galeri

Şok Gerçek Ortaya Çıktı Cinsel Fonksiyon Bozukluklarının Arkasındaki Sebep Herkesi Şaşırttı!

Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu
Foto Galeri

Gürcistan-Türkiye Maçı İçin Geri Sayım Başladı! Tarih ve Kanal Belli Oldu

Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!
Foto Galeri

Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde Kazılar Durmaksızın Devam Ediyor!

Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu
Haber

İstanbul Burdurlular Derneği öğrencilerle buluştu

İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi
Video Galeri

Antalya'da ambulans trafikte sıkıştı! Dakikalarca hayat mücadelesi

Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.