Bucak İlçe Müftülüğü tarafından 10-14 yaş grubu öğrenciler için yatılı yaz Kur’an kursları düzenlenecek.
6 Temmuz’da başlayacak olan kurslar, 31 Temmuz’a kadar 4 hafta sürecek. Programa 5, 6 ve 7. sınıfa geçen öğrenciler katılabilecek.
Erkek ve Kız Öğrenciler İçin Ayrı Okullarda Eğitim
Yatılı yaz Kur’an kursu kapsamında erkek öğrenciler Adem Tolunay Fen Lisesi’nde, kız öğrenciler ise Mehmet Cadıl Anadolu Lisesi’nde eğitim alacak.
Programda Kur’an-ı Kerim, temel dini bilgiler, değerler eğitimi, kültürel etkinlikler, sosyal etkinlikler, oyun, eğlence ve yarışmalar yer alacak.
Program Ücretli Olacak
Bucak İlçe Müftülüğü tarafından yapılan duyuruda, yatılı yaz Kur’an kursu programının ücretli olduğu belirtildi. İsteyen velilerin saat 22.00’den sonra öğrencilerini evlerine götürebilecekleri bildirildi.
Kurslarla ilgili detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar 0248 325 1079 numaralı telefondan iletişime geçebilecek.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)