Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!

Psikolog Muhammet Can Menteş tarafından Bucak'ta Psikolog-Psikolojik Danışmanlık Merkezi açıldı. Merkezde, çocuklardan yetişkinlere kadar geniş bir yaş grubuna hitap eden profesyonel danışmanlık hizmetleri sunulacak.

Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!

Burdur'un Bucak ilçesine Muhammet Can Menteş tarafından Psikolog-Psikolojik Danışmanlık Merkezi kazandırıldı.

Yapılan açılışa AK Parti Burdur Milletvekili Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Kızılkaya Belediye Başkanı İlkay Güngör, CHP Bucak Belediye Başkan Adayı Hülya Gümüş, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Osman Taşkın ve davetliler katıldı.

Çocuk, ergen ve yetişkin adı altında danışman kabul edeceğini belirten Psikolog Muhammet Can Menteş, " Merkezimizde, çocuklardan ergenlere, yetişkinlere kadar geniş bir yaş grubuna hitap eden profesyonel danışmanlık hizmetleri sunuyoruz.

Bireyin kimliğine ve geçmişine saygı göstererek, kişinin duygusal ve zihinsel sağlığını güçlendirmeye odaklanıyoruz. Merkezimizde her bir bireyin benzersiz ihtiyaçlarına uygun, güvenli bir ortam sağlamayı amaçlamaktayız. Çocuklar, ergenler ve yetişkinler için özel danışmanlık seansları düzenleyerek, yaşamın zorluklarıyla başa çıkma, duygusal dengeyi sağlama ve kişisel gelişim konularında destek sunuyoruz. " ifadelerini kullandı.

Konak Mahallesi Süleyman Demirel Bulvarı No: 10 Kat: 4/27 Ofis Park Burdur / Bucak

Tel: 0544 392 8992

Muhammet Can Menteş kimdir?

Muhammet Can Menteş 10 Aralık 2000 tarihinde Burdur'un Bucak ilçesinde doğdu. Muhammet Can Menteş, İlk ve orta öğretimi Kızılkaya ilk ve orta okulunda okudu. Lise eğitimini Şehit Ayfer Gök Anadolu Lisesinde tamamlayan Muhammet Can Menteş, Yüksek öğrenimini Ankara Sosyal Bilimler yeni adıyla Kuzey Kıbrıs’ta tamamladı. Alanına yönelik BDT, Çocuk Merkezli Oyun Terapistliği eğitimini alarak ve bazı konferanslara katılarak eğitimini tamamladı. 20 Kasım 2023’te danışan kabul etmeye başlayan Muhammet Can Menteş, 23 Şubat’ta resmî açılışı gerçekleşti.

Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!Bucak'ta Yeni Psikolog: Muhammet Can Menteş Psikolojik Danışmanlık Merkezi Açıldı!

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 3
    BEĞENDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 1
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Ara tatil için ailelere tavsiyeler verdi
Yaşam

Ara tatil için ailelere tavsiyeler verdi

Uzman Psikolog Arzu Hamurcu, ara tatile girecek öğrenciler için ailelere tavsiyelerde bulunarak, “Ara tatil aileleri birbirlerine yakınlaştırmak için çok güzel bir fırsat” dedi.

Yalova Belediyesi’nin psikolog hizmeti vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor
Etkinlik

Yalova Belediyesi’nin psikolog hizmeti vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor

Yalova Belediyesi, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde Psikolog Danışmanlık Hizmetleri devam ediyor.

Psikologdan önemli tavsiyeler
Sağlık

Psikologdan önemli tavsiyeler

Çayırova 4. Kitap Günlerine katılan Psikolog Beyhan Budak, vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulundu. Budak, "Bir yerde kendimiz için masumane şeyler yapmak istediğinizde insanlar size ’Bencilleştin’ diyebilir ama ben dozunda bir bencilliğin sağlıklı olduğunu düşünüyorum. Hiç kimse size bir gün ’Hadi sıra sende. Senin zamanın’ demeyecek. Savaşmadan hiçbir zaman kendimiz olmak noktasında adım atamayız" dedi.

Doğum ile başlayan öğrenme yaşam boyu devam ediyor
Sağlık

Doğum ile başlayan öğrenme yaşam boyu devam ediyor

Sorumluluk bilinci gelişen çocuk mutlaka akademik başarıya ulaşıyor. Devamı haberimizde..

Antalya Psikolog Sabiha Akıncı'ya Özel Kalite Belgesi verildi
İş Dünyası

Antalya Psikolog Sabiha Akıncı'ya Özel Kalite Belgesi verildi

Antalya Psikolog, Aile danışmanı ve yazar Sabiha Akıncı'ya 28 Ağustos 2023 salı günü Özel Kalite Belgesi verildi

Lotus psikoloji merkezi Bucak'ta hizmete açıldı
Tanıtım

Lotus psikoloji merkezi Bucak'ta hizmete açıldı

Psikolog Selin Taşlıoğlu, Bucak'ta Sas Dinleti Programı'nın temsilcisi olarak dikkat eksikliği, disleksi ve davranış problemleri gibi konularda destek sunuyor.