Burdur'un Bucak ilçesi Yüreğil Köyü'nde 24 dekar bozuk orman alanına, 800 adet zeytin fidanı dikimi yapıldı.
Yüreğil Köyü'nde gelir getirici proje kapsamında dikim yapıldığını duyuran Müdür Mustafa Ersoy, Karaot Köyünde 54 Dekar Bozuk Orman alanına 1400 adet Zeytin fidanı ve 500 adet Melli İncir fidanı dikimi önümüzdeki günlerde yapılacağını söyledi.
Gelir getirici proje kapsamında saha hazırlığı yapılan bölgeye zeytin fidanlarının dikimine başlandığını belirten Bucak Orman İşletme Müdürü Mustafa Ersoy, " Osmaniye Fidanlığından getirdiğimiz 2200 adet Gemlik Zeytini fidanlarının dikimine başlanmıştır. Gelir Getirici Proje Kapsamında saha hazırlığı yapılan Yüreğil Köyümüzde, 24 Dekar Bozuk Orman alanına, 800 adet Zeytin fidanı dikimi yapıldı. Yine Gelir Getirici Proje Kapsamında saha hazırlığı yapılan Karaot Köyümüzde, 54 Dekar Bozuk Orman alanına, 1400 adet Zeytin fidanı ve 500 adet Melli İncir fidanı dikimi önümüzdeki günlerde yapılacaktır. Devletimizin İmkan ve Destekleriyle yapılan Melli İnciri ve Zeytin projeleriyle, hem yangınlara karşı set oluşturulacak, hem de Köylü Vatandaşlarımıza Gelir Getirici ,Üretimi arttırıcı olanaklar sağlanacaktır. " ifadelerini kullandı.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)