Burdur'un Bucak ilçesinde deprem bölgesine destek olmak için başlatılan yardım kampanyasıyla bölgeye 13 tır gönderildi.
Burdur Valiliği koordinesinde, Bucak Kaymakamlığı denetimi ile Bucak Belediyesi öncülüğünde ilçe genelindeki STK'lar, kurumlar, kuruluşlar, vatandaşlar adeta yardım yağdırdılar.
10 ilin etkilendiği deprem sonrasında zor anlar yaşanan bölge için ne ihtiyaçsa Bucak Halkı onu tamamlamak için adeta birbirleriyle yarıştılar.
13 tırın bölgeye gönderildiğini belirten Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, "Bu aziz milletin külüne üflesen altından iman çıkar. An itibariyle Bucak’ımızdan 13 tır yardım malzemesi deprem bölgelerine ulaşmak için yola çıktı. Milletimizle, Bucak’ımızla gurur duyuyorum. Allah kabul etsin.#Elelevargücümüzle" ifadelerini kullandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)