Bucak TOKİ Ortaokulu, öğrenciler tarafından hazırlanan birbirinden ilginç projelerin sergilendiği bir bilim fuarına ev sahipliği yaptı.
Öğrencilerin bilimsel meraklarını ve araştırma becerilerini geliştirmeyi, yaratıcı düşünmelerini teşvik etmeyi ve farklı konularda bilgi edinmelerini sağlamayı amaçlayan fuarda, Öğrenciler aylarca süren çalışmalar sonucunda hazırladıkları projelerini sergileyerek ziyaretçilere tanıttılar. Fuar kapsamında birçok farklı konuda projeler yer aldı.
Fuarın açılışına Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu ve okul müdürleri katıldı. Açılış konuşmasında konuşan Milli Eğitim Müdürü Hakan Camcıoğlu, öğrencilerin hazırladığı projelerin çok etkileyici olduğunu ve bu tür etkinliklerin öğrenci gelişiminde önemli rol oynadığını söyledi.
Fuarın açılışının ardından protokol üyeleri ve katılımcılar öğrencilerle sohbet ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldılar. Öğrenciler, projelerini büyük bir heyecanla anlattılar ve ziyaretçilerin sorularını cevapladılar.
Fuarın sonunda ise katılan tüm öğrencilere pişi ikram edildi.



Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)