Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonunun 2020 faaliyet programında yer alan Güz Kupası (Trap Bölgesel 3. Yarışması) müsabakası tamamlandı.
Trap Bölgesel 3. ayağı olan güz kupası yarışması Konya Trap Skeet Atış Poligonunda yapıldı.
Bucak Trap Atıcıları Gençlik Spor Kulübü üyelerinin de katıldığı yarışmada yine derece elde edildi. 160 atıcının katıldığı yarışmada, Bucak Trap Atıcıları Gençlik Spor Kulübü üyesi olan 2 yarışmacı 109 puanla final hakkı kazandılar. Finale çıkan Adem Demirelli yarışmayı 4. olarak tamamlarken, Kadir Sarı ise 50 atışta 39 puanla 1. olarak tamamdı.
Kadir Sarı ve Adem Demirelli 2021'deki Ulusal Lige katılmaya hak kazandılar. Bucak Trap Atıcıları Gençlik Spor Kulübü'ne üye olan 6 yarışmacı Ulusal Lig'de yarışacak.
Bu sene yapılan 3 yarışmada, Bucak Trap Atıcıları Gençlik Spor Kulübü toplam 6 madalya kazandı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)