Öğrencileri doğaya ve çevreye karşı eğitmeliyiz diyen Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu bu eğitimin önemini farkında olarak çevreyi tanıma ve doğayı koruma bilinci aşılamak, çocukların bilişsel, fiziksel, sosyal, duygusal gelişimlerini desteklemek, çevre ve doğa ile ilgili konuların duyarak, görerek, hissederek ve yaşayarak daha kalıcı bir şekilde öğrenilmesine olanak sağlamak, eğitim sonucunda çocuklar doğaya, kendine ve topluma katkıda bulunan bireyler olarak; doğada yalnız olmadıklarını, doğanın sadece insan için değil canlılar içinde yaşam yeri olduğu gerçeğini anlamalarını sağlamak amacıyla TEMA vakfının doğa projelerine katılarak bütün öğrenci ve öğretmenleri ile 2022-2023 yılında da TEMA gönüllüsü oldu.
Bu gönüllülük kapsamında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokuluna bütün öğrencileri ve öğretmenleri ile TEMA gönüllüsü olmalarından dolayı okulumuza TEMA ilçe temsilcisi Yusuf ÖZCAN tarafından TEMA Okul Göreseli takdim edildi. Gönüllü olan öğrenci ve öğretmenlere de üye kartları ve rozetleri takıldı.
Konuyla ilgili konuşan TEMA ilçe gönüllü sorumlusu Yusuf ÖZCAN okul öncesi öğrencilerin akademik başarılarının yanında sosyal duygusal öğrenme becerilerinin geliştirilmesine de önem veren, çevreyi ve doğayı tanıyan, onu koruyan bireyler yetiştirerek doğamızı koruma konusunda okulumuzda birçok etkinlik yapan aynı zamanda da Bucak TEMA ilçe ekibinde de aktif olarak çalışan okul müdürü Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." dedi.
Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Tema Okul Görseli almaya hak kazanan tek okuldur diyerek başarılarının devamını diledi.
















Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)