Burdur / Bucak

Bucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü oldu

Öğrencileri doğaya ve çevreye karşı eğitmeliyiz diyen Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu doğa projelerine katılarak bütün öğrenci ve öğretmenleri ile 2022-2023 yılında da TEMA gönüllüsü oldu.

Bucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü oldu

Öğrencileri doğaya ve çevreye karşı eğitmeliyiz diyen Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu bu eğitimin önemini farkında olarak çevreyi tanıma ve doğayı koruma bilinci aşılamak, çocukların bilişsel, fiziksel, sosyal, duygusal gelişimlerini desteklemek, çevre ve doğa ile ilgili konuların duyarak, görerek, hissederek ve yaşayarak daha kalıcı bir şekilde öğrenilmesine olanak sağlamak, eğitim sonucunda çocuklar doğaya, kendine ve topluma katkıda bulunan bireyler olarak; doğada yalnız olmadıklarını, doğanın sadece insan için değil canlılar içinde yaşam yeri olduğu gerçeğini anlamalarını sağlamak amacıyla TEMA vakfının doğa projelerine katılarak bütün öğrenci ve öğretmenleri ile 2022-2023 yılında da TEMA gönüllüsü oldu.

Bu gönüllülük kapsamında Vilayetler Hizmet Birliği Anaokuluna bütün öğrencileri ve öğretmenleri ile TEMA gönüllüsü olmalarından dolayı okulumuza TEMA ilçe temsilcisi Yusuf ÖZCAN tarafından TEMA Okul Göreseli takdim edildi. Gönüllü olan öğrenci ve öğretmenlere de üye kartları ve rozetleri takıldı.

Konuyla ilgili konuşan TEMA ilçe gönüllü sorumlusu Yusuf ÖZCAN okul öncesi öğrencilerin akademik başarılarının yanında sosyal duygusal öğrenme becerilerinin geliştirilmesine de önem veren, çevreyi ve doğayı tanıyan, onu koruyan bireyler yetiştirerek doğamızı koruma konusunda okulumuzda birçok etkinlik yapan aynı zamanda da Bucak TEMA ilçe ekibinde de aktif olarak çalışan okul müdürü Figen ÇALIŞKAN BÜTÜN ve öğretmenlerimizi tebrik ediyorum." dedi.

Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu 2022-2023 Eğitim Öğretim yılında Tema Okul Görseli almaya hak kazanan tek okuldur diyerek başarılarının devamını diledi.

Bucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü olduBucak Vilayetler Anaokulu öğrenci ve öğretmenleri TEMA gönüllüsü oldu

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Sosyal sorumluluk projesiyle Bucak'ta üç kuşak bir araya geldi
Etkinlik

Sosyal sorumluluk projesiyle Bucak'ta üç kuşak bir araya geldi

Bucak Sağlık Yüksekokulu, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ve Burdur Bucak Bakım Merkez'i iş birliği ile düzenlenen sosyal sorumluluk projesinde üç kuşak bir araya geldi.

Bucak Vilayetler Anaokulundan Anlamlı Yürüyüş
Etkinlik

Bucak Vilayetler Anaokulundan Anlamlı Yürüyüş

Bucak Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulundan Anlamlı Yürüyüş Anaokulu öğrencileri Cumhuriyetin 96. yılı dolayısı ile oryantiring etkinliği ve sonrasında cumhuriyet yürüyüşü gerçekleştirdi.

KÜÇÜK YÜREKLERDEN DOĞAYA BÜYÜK DESTEK
Bölgesel

KÜÇÜK YÜREKLERDEN DOĞAYA BÜYÜK DESTEK

Bucak Fatih Sultan Mehmet İlkokulu 3-C sınıfı öğrencileri, TEMA gönüllüsü olarak duyarlı bir davranışa örnek oldular.

Bucak'ta '' Aile Herşeydir'' Konferansı Düzenlendi.
Bölgesel

Bucak'ta '' Aile Herşeydir'' Konferansı Düzenlendi.

Bucak İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen "Aile Her Şeydir" konulu konferans büyük ilgi gördü.

Bucak'ta Orman Fidanlarına İtina Gösteriliyor!
Bölgesel

Bucak'ta Orman Fidanlarına İtina Gösteriliyor!

Bucak'ta orman fidanları için bakım çalışmaları devam ediyor. Ot alma, çapa ve sürgün kontrolü çalışmaları zamanında ve itina ile yapılıyor. Detaylar haberimizde..

Karamanlı'ya yeni kaymakam atandı! Ahmet Aykaç göreve başladı
Bölgesel

Karamanlı'ya yeni kaymakam atandı! Ahmet Aykaç göreve başladı

Burdur'un Karamanlı ilçesine atanan Kaymakam Ahmet AYKAÇ, 6 Mayıs 2024 tarihi itibarıyla görevine başladı. Detaylar haberimizde...