Burdur'un Bucak ilçesinde yapımı süren KYK Yurdunda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.
AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik beraberinde heyet ile birlikte KYK Yurt inşaatında incelemelerde bulundu.
Yatırım programına alınması için birçok görüştürme gerçekleştiren Burdur Milletvekili Bayram Özçelik'e, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, AK Parti Bucak ilçe koordinatörü Turan Yurdaşen, AK Parti Bucak İlçe Başkanı Mustafa Oğuz, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Yasin Çiçek eşlik etti.
İnceleme sonrasında açıklamada bulunan Milletvekili Bayram Özçelik, " Yatırım programına alınması için görüşmeler gerçekleştirdiğim, ikmal ihalesi sürecini yakinen takip ettiğimiz Bucak KYK Yurt inşaatında incelemelerde bulunduk. Yurdumuzun yeni akademik yılında öğrencilerimize hizmet vermesi için gayretli çalışma devam ediyor.
Yurdumuzun tamamlanmasıyla Bucak ilçemizin yurt kapasitesi 1708 kişiye çıkartılacak.
Bucak İlçemize yeni yatırımların kazandırılması İçin Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız ve Teşkilatımızla birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. " ifadelerini kullandı.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)