Burdur / Bucak

Bucak Ziraat Odasında Başkan Bilal Özel güven tazeledi

4 yıllık görev süresini tamamlayan Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel, bugün düzenlenen Genel Kurulla güven tazeledi.

Bucak Ziraat Odasında Başkan Bilal Özel güven tazeledi

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı’nda Genel Kurul heyecanı yaşandı. 4 yıllık görev süresini tamamlayan Bucak Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Bilal Özel, bugün düzenlenen Genel Kurulla güven tazeledi.
Ziraat Odası konferans Salonunda saat 11.00’de başlayan Olağan Genel Kurula Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Bucak Belediye Başkan Yardımcısı Oğuzhan Erdoğan, Burdur Ziraat Odası Başkanı Kemal Kubilay, Bucak TSO Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu, CHP Burdur Milletvekili Aday Adayı Hülya Gümüş, Karamanlı Ziraat Odası Başkanı Hasan Güz, Ağlasun Ziraat Odası Başkanı Ali Uğur, Çavdır Ziraat Odası Başkanı Mehmet Ceylan, Gölhisar Ziraat Odası Başkanı Rıza Şenol, CHP Bucak İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay ve teşkilatı, muhtarlar ve delegeler katıldı. Genel kurulda Saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasının ardından Divan Başkanı ve katip üyeler seçildi. Genel Kurulda konuşma yapan Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Oda personeli ile 4 yıl boyunca üreticiler adına yaptıkları çalışmaları katılımcılarla paylaştı. Başkan Özel, “2019 yılında başlayan 4 yıllık görev süremizde tarımın sürekliliği ve üretimin sürdürülebilirliği konusunda elimizden gelenin üstünde bir gayretle mücadele ettik. Son yıllarda tarımın-üretimin önemi daha da arttı. Türkiye dünya tarımında öncü ülkeler arasında yer alıyor. Başkan Özel, “Bucak Ziraat Odası olarak üreticilerimizin sorunlarını çözme, hak ve menfaatlerini koruma noktasında sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirdik” diyerek genel kurula katılan tüm delegelere teşekkür etti.

Daha sonra Oda Genel Sekreteri Mustafa Mutlu tarafından Ziraat Odasının 4 yılık faaliyet ve gelir- gider tabloları okundu. Oylamaya sunuldu. Oda gelir-gider tabloları oy çokluğuyla kabul edildi. Ardından 2023-2026 yılları arası tahmini bütçe okundu ve oylamaya sunuldu, oy çokluğuyla kabul edildi.

Konuşmaların ardından Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel ve Başkan Yardımcısı Ahmet Özcan’a 4 yıllık çalışmalarından dolayı plaket verildi.

Daha sonra oy kullanma işlemi başladı. 3 aşamalı yapılan Başkanlık seçiminde daha önce seçilen delegeler oylarını kullandı. Saat 17.00’de oy verme işlemi tamamlandı ve sandık açıldı. Tek listeyle gidilen Ziraat Odası Başkanlık seçiminde Mevcut Başkan Bilal Özel, yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Bucak Ziraat Odası Başkanlığı’nda yapılan genel kurulda delegelerin teveccühüyle yeniden başkanlığa seçilerek güven tazeleyen Mevcut Başkan Bilal Özel, oyunu kullandıktan sonra açıklamada bulundu. Başkan Bilal Özel açıklamasında, 4 yıllık görev süresini değerlendirdi. Üyelerin hak ve menfaatlerini gözeterek görevlerini en iyi şekilde yerine getirdiklerini ifade eden Başkan Özel, oda bünyesinde çalışan personel sayısını 2’den 15’e çıkardıklarını, oda bünyesine makam aracı yerine üyelerin işlerinde kullanılacak kamyon kazandırdıklarını ve bugünkü piyasa değerinin 1 milyon 400 bin lira olduğunu belirti. Bucak Ziraat Odası Başkanı Bilal Özel, genel kurul sonucunun hayırlı olmasını diledi, 4 yıllık görev süresinden yanında olan, destek olan herkese teşekkür etti. Yeni görev süresinde ise sorumluluklarının yine farkında oldukları bilinçle çalışmalarını sürdüreceklerini aktardı.

kanal15

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

MHP Bucak'ta kongre tamamlandı Yeni Başkan İsmail Mutlucan
Bölgesel

MHP Bucak'ta kongre tamamlandı Yeni Başkan İsmail Mutlucan

MHP Bucak ilçe kongresi yapıldı. İlçe Başkanı Süleyman Demirezen yeniden aday olmayarak, bayrağı Avukat İsmail Mutlucan'a devretti.

Bucak'ta kongre tamamlandı Başkan Fatih Yıldız güven tazeledi
Bölgesel

Bucak'ta kongre tamamlandı Başkan Fatih Yıldız güven tazeledi

Sınırlı Sorumlu 45 Nolu Bucak Servisciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi'nin genel kurul toplantısı, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.

Muzaffer Doğan, Hacı Ali Civan'dan görevi devraldı
Bölgesel

Muzaffer Doğan, Hacı Ali Civan'dan görevi devraldı

Geçtiğimiz Pazar günü Burdur'un Bucak ilçesinde yapılan kongre sonrasında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Ve Kefalet Kooperatifi Başkanı seçilen Muzaffer Doğan, 40 yıldız kooperatif başkanlığı yapan Hacı Ali Civan’dan bugün itibariyle görevi devraldı.

Yeni Başkan Muzaffer Doğan'ın yönetim kurulu belli oldu
Bölgesel

Yeni Başkan Muzaffer Doğan'ın yönetim kurulu belli oldu

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde yapılan kongrede başkan seçilen Muzaffer Doğan'ın yönetim kurulu belli oldu.

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde yeni başkan Muzaffer Doğan
Bölgesel

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde yeni başkan Muzaffer Doğan

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde yapılan kongrede Muzaffer Doğan, yeni başkan seçildi.

Başkan Adayı Muzaffer Doğan'dan yarınki kongreye davet
Bölgesel

Başkan Adayı Muzaffer Doğan'dan yarınki kongreye davet

Bucak Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde, kongre için geri sayım başladı.