Burdur / Bucak

BUCAKTA BİR İLK DAHA YÖNTEMCLİNİC’TEN

BUCAKTA BİR İLK DAHA YÖNTEMCLİNİC’TEN Biorezonans Terapi Yöntemi ile yaşam kalitenizi artırın! -Diyetisyen Mustafa Yöntem, “Biorezonans Terapi Yöntemi ile obezite, sigara ve alkol bağımlılığı, ağrı detoksu, ruhsal dengeleme gibi birçok problemi çözüp, yaşam kalitenizi artırabilirsiniz” dedi.

BUCAKTA BİR İLK DAHA YÖNTEMCLİNİC’TEN

BUCAKTA BİR İLK DAHA YÖNTEMCLİNİC’TEN Biorezonans Terapi Yöntemi ile yaşam kalitenizi artırın!
-Diyetisyen Mustafa Yöntem, “ Biorezonans Terapi Yöntemi ile obezite, sigara ve alkol bağımlılığı, ağrı detoksu, ruhsal dengeleme gibi birçok problemi çözüp, yaşam kalitenizi artırabilirsiniz” dedi.

YöntemClinic Kurucusu Diyetisyen Mustafa Yöntem, dünyada uygulanan Biorezonans Terapisini, Bucak’a getirdi. Biorezonans terapisi yöntemi ile sigara bağımlılığı, iştah baskılama, alkol bırakma, ağrı detoksu ve ruhsal dengeleme gibi problemlere çözüm bulunduğunu aktaran Diyetisyen Mustafa Yöntem, ilk seansta bile sigara içme isteğinin ortadan kalktığını vurguladı.

İLK SEANSTA BİLE SİGARA İÇME İSTEĞİ KALMIYOR
Biorezonans tedavisinde maddelerin frekansını silme yöntemi kullanıldığını söyleyen Diyetisyen Mustafa Yöntem, tedavinin uygulanışı hakkında şu bilgileri verdi: “Maddelerden etrafa yayılan frekans, alet tarafından ters çevrilerek küçük elektromanyetik sinyaller şeklinde vücuda verilir. Sigara bırakma tedavisinin de de amaç, bağımlılık yapan maddenin çevreye yaydığı frekansın vücuttan silmektir. İçilen sigaradan alınan frekans elektronik olarak ters çevrilip vücuda geri verilir. Böylece birbirine ters iki frekansın birbirini yok etmesi sağlanır. Bu şekilde vücudun nikotine geliştirdiği tolerans hali ortadan kalkar ve yabancı bir madde olarak algılanır. Çoğunlukla %90 oranda ilk seans sonrasında kişide sigara içme isteği kalmıyor, bu noktada ikinci seansa gerek kalmaz. Ancak eğer ilk seanstan sonra hâlâ zorlanma oluyorsa 3-4 gün sonra 2. seans uygulanabilir” dedi.

Sigara bağımlılığının yanı sıra alkol bağımlılığı ve obeziteyle mücadele gibi birçok problemden biorezonans terapi seansları ile çözüme varıldığını ifade eden Diyetisyen Mustafa Yöntem, “Bu bölgede tek olan biorezonans terapi yöntemiyle sigara bağımlılığı, iştah baskılama, alkol bırakma, ağrı detoksu, ruhsal dengeleme gibi problemlere çözüm üretiyor. Sigara Bırakma yüzde 90 tek seansta çözülüyor” diye konuştu.

EN FAZLA 4 SEANSTA İŞTAH BASKILANIYOR

Biorezonans terapisi ile obeziteyle de mücadele edildiğini kaydeden Diyetisyen Mustafa Yöntem, “İştah baskılama iki seans veya dört seansa kadar varabiliyor. İştah baskılamayı biraz açacak olursak işte nedir, ekmek, tatlı, pilav, makarna, hamur işi, çikolata gibi yani karşı koyamadığımız besinleri vücuda unutturma, vücuda yabancılaştırma yönetimidir. Vücuttan o frekansı silme, sigara noktasında nikotini vücuttan silme, unutturma gibi ortalama bir seans 45-50 dakika sürüyor yani yapılan uygulamanın herhangi bir radyasyon etkisi yok. Vücuda herhangi bir radyasyon etkisi yaratmıyor. Yapılan uygulama vücuttaki toksin madde atılması ve vücudu o maddeye karşı yabancılaştırma yöntemi oluyor. Herhangi bir riski yok, sadece kalp pili olanlarda ve hamilelerde uygulanamıyor, diğer herkes de uygulanabiliyor. Yani alerjik besinler de de bu kullanılıyor. Mesela süte karşı, buğdaya karşı alerjisi olanlarda alerjinin düzelmesinde de kullanılabiliyor” dedi.

Ülkemizde Bucak’ta da olmak üzere şu anda 103 noktada biorezonans yönteminin uygulandığını aktaran Diyetisyen Mustafa Yöntem, “Şu an Türkiye’de Biorezonans NeoClinic adı altında 102 noktada uygulanıyor, biz 103’üncü merkez olarak Bucak’ta ve Antalya’da uygulamaya başladık. Cihaz Almanya’dan geliyor. Bu merkezlerden en yakın Göller Yöresinde Denizli de bir merkezde var, başka yok. Şu an bizdeki cihaz, en son çıkan Biorezonans Terapi Cihazı yani şimdiye kadar bu cihaz sigara bırakma da kullanılıyordu ama şimdi yeni geliştirilen kitlerle bağımlılık yapan tüm maddelerde kullanılabiliyor. İştah noktasında tatlıdır, çikolatadır bu da bir bağımlılık olduğu için bu noktada da kullanıyoruz. Sigara da tek seans da yüzde 90 eğer geçmezse bir defa yapıyoruz, sigaradan geçmezse 3-4 gün sonra ikinci seansı yapıyoruz, bu seanslar sonucunda sigarayı bırakma oranı yüzde 98’e ulaşıyor” açıklamasında bulundu.

Diyetisyen Mustafa Yöntem, biorezonans terapisinden faydalanmak isteyen vatandaşların 0544 325 32 70 klinik numarasından detaylı bilgi ve randevu alabileceklerini, seanslar için ise ödemede kredi kartına taksit imkanı sunduklarını da sözlerine ekledi.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Bucak YöntemClinic'te bölgesel zayıflama ve incelme fırsatı
Tanıtım

Bucak YöntemClinic'te bölgesel zayıflama ve incelme fırsatı

Bucak YöntemClinic, 8 seanslık bölgesel zayıflama ve incelme paketini 20 kişiye özel indirimli fiyatla sunuyor. Kampanyadan yararlanmak için hemen iletişime geçin.

Bucak'ta Seri Hırsızlık Olayını Emniyet Çözdü! Şüpheli Tutuklandı!
Bölgesel

Bucak'ta Seri Hırsızlık Olayını Emniyet Çözdü! Şüpheli Tutuklandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde peş peşe günlerde yaşanılan hırsızlık olayları ile ilgili yapılan soruşturmada şüpheli şahıs yakalanarak tutuklandı.

Bucak'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu! 5 Silah ve 329 Fişek Ele Geçirildi!
Bölgesel

Bucak'ta Ruhsatsız Silah Operasyonu! 5 Silah ve 329 Fişek Ele Geçirildi!

Burdur İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Bucak'ta düzenledikleri operasyonda 5 ruhsatsız silah ve 329 fişek ele geçirdi. Şüpheli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Burdur'da Jandarma Kaçakçılığa Savaş Açtı! Yakalanıp tutuklandılar
Bölgesel

Burdur'da Jandarma Kaçakçılığa Savaş Açtı! Yakalanıp tutuklandılar

Burdur İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Nisan ayında kaçakçılık ve organize suçlarla mücadeleye yönelik 24 operasyon düzenledi. Detaylar haberimizde...

MAKÜ 5 Yıllık Akreditasyonla Ulusal Başarıya İmza Attı!
Bölgesel

MAKÜ 5 Yıllık Akreditasyonla Ulusal Başarıya İmza Attı!

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ), Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından 5 yıllık kurumsal akreditasyona layık görüldü. Rektör Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, bu başarının arkasındaki emeği geçen personele teşekkür etti ve üniversitenin uluslararasılaşma hedeflerini paylaştı.

Burdur Tanıtımı İçin Kurullar Bir Araya Geldi!
Bölgesel

Burdur Tanıtımı İçin Kurullar Bir Araya Geldi!

Burdur Valisi Türker Öksüz başkanlığında Burdur İli Tanıtım ve Geliştirme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi.