Karamanlı Belediye Başkanı Fatih Selimoğlu, Karamanlı Belediyesi'nin yol yapım çalışmalarına dair son gelişmeleri aktardı. Özellikle tarla sınırlarını belirleyen ve köylü vatandaşların tarlalara ulaşımını kolaylaştıran tali yollar üzerinde yoğunlaşan çalışmalarda, Başkan Selimoğlu, vatandaşlardan önemli ricalarda bulundu.
Başkan Selimoğlu, Karamanlılı halk için sürekli çalıştıklarını vurgulayarak, "Hafta içi, hafta sonu demeden, durmadan, duraklamadan ve yorulmadan yol yapımına devam ediyoruz. Kıymetli çiftçilerimiz, lütfen tarlanızı sürerken sınırları geçmeyin, yola dikkat edin. Yolu bozulan tarlalar tespit edilecek ve belediyemizce ceza kesilecek; ayrıca yolu bozan kişinin ismi sosyal medyadan ve belediye hoparlöründen halka duyurulacak. Mesai kavramı olmadan, büyük bir gayret ve özveriyle çalışan tüm belediye personelime teşekkür ederim." şeklinde konuştu.
Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)