Burdur Antalya karayolu üzerinde tır su kanalına girerek devrildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı.
Kaza, 4 Temmuz Cuma günü saat 23:45 sıralarında Burdur'un Bucak ilçesi Seydiköy mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Burdur'dan Antalya istikametine gitmekte olan 07 ASM 274 plakalı tır sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda orta refüjdeki demir bariyerlere çarparak su kanalına girdi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Kazanın ardından 112 Acil Çağrı Merkezine yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan sürücü, sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)