Burdur

Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrenciler İçin Tüm Önlemleri Aldı

Burdur Bahçeşehir Koleji yeni eğitim ve öğretim sezonu öncesinde koronavirüs covid-19 ile ilgili olarak alınan tedbirler ve önlemleri tanıtmak maksadı ile Burdur basını ile bir araya geldi. Toplantıya Burdur Bahşehir Koleji kurucusu Hurşit Çetin, Genel Müdür Osman Çoban ve müdürler katıldı.

Burdur Bahçeşehir Koleji Öğrenciler İçin Tüm Önlemleri Aldı

Burdur Bahçeşehir Koleji, okulun hijyeninden alınacak önlemlere ve uygulanacak eğitim modeline kadar her alanda yeni eğitim dönemine hazır. Sınıflar düzenlendi, tüm önlemler alındı. Sınıf içi eğitimlerde siperlik kullanımı ile pandemi için ciddi tedbirler alınırken, okula gelemeyen öğrenciler sınıftaki öğrencilerle aynı anda uzaktan eğitim alabiliyorlar.

Osman Çoban: "Tüm Tedbirlerimizle Hazırız..."

Burdur Bahçeşehir Koleji Kurucusu Hurşit Çetin'in Açılış konuşmasının ardından Genel Müdür Osman Çoban çalışmalar hakkında bilgi vererek Burdur Bahçeşehir Kolejinin 2 yıl öncesinde online ve offline eğitime geçişi sağlayarak alt yapının hazır olduğunu belirtti.. Pandemi süreci ile birlikte uzaktan eğitimde Burdur’da süreci en iyi yöneten ve uygulayan okul olmanın gururunu yaşadıklarını belirten Çoban, bu hususta velilerinden güzel geri dönüşler aldıklarını söyledi. Burdur Bahçeşehir Koleji pandemi sürecinde de başarılı olmuştur diyen Genel Müdür Çoban, "hem eğitim olarak hem de pandemi ile mücadele de alınan önlemler ile okul yönetimi ve öğretmenler olarak hazırız" ifadelerini kullandı.

Gurbet Çetin: "ELEKTRONİK MASKE KONTROLÜ"

Genel Müdür Osman Çoban'ın konuşmasının ardından açıklamalarda bulunan Yönetici Gurbet Çetin ise uzaktan eğitimde gösterilen başarı başta olmak üzere pandemi ile mücadele noktasında tüm önlemlerin alındığına dikkat çekti. Eğitimin öneminin yanında sağlık ve güvenlik konularında  da büyük hassasiyet gösterdiklerini dile getiren Çetin, okul içerisinde sürekli olarak görev yapan sağlık görevlisi, aynı anda yüzlerce kişinin ateşini ölçebilen termal kamera, maske kontrolünü elektronik olarak kontrol eden ve uyaran sistem ile sınıflarda alınan önlemleri tek tek anlattı.

Hurşit Çetin: "ARTIK EĞİTİMDE YENİ ETKENLER VAR"

Pandemi ile birlikte yeni sağlık, yeni eğitim, yeni ekonomi şeklinde gelişiyor diyen Kurucu Hurşit Çetin, ‘’Eğitimde yüzde 100 başarı yetmiyor’’ ifadesi ile dikkat çekti. Eğitimde başarı haricinde sağlık ve güvenliğe de dikkat çeken Burdur Bahçeşehir Koleji kurucusu Hurşit Çetin, pandemi ile ilgili olarak önlemlerde ne kadar hassas davranıldığını yapılan uygulamaları yerinde anlatarak gösterdi. Kendisinin de Bir baba olduğunu ifade eden Hurşit Çetin, okul içerisinde alınan önlemlerle hem bir veli olarak kendisinin, hem de evlatlarını gönderen tüm herkesin içinin rahat  etmesi için mücadele verdiklerinin altını çizdi.  120 güvenlik kamerası ile okul güvenliğinin takibi, örneği olmayan pandemi önlemleri ile dijital olarak Burdur Bahçeşehir’in her zaman hazır olduğunu belirtti.

MİNİKLER YEŞİLLİKLERDE EĞİTİM GÖRÜYOR

Burdur Bahçeşehir Koleji minik öğrenciler için doğal eğitim sınıfları oluşturdu. Ana sınıf ve kreş eğitimi alan minikler doğal ortamlarında eğitime başladılar. Burdur Bahçeşehir Koleji'nin minik öğrenciler için oluşturduğu doğal eğitim sınıflarında sosyal mesafenin korunduğu, maske ve siperlerin kullanılıyor. Minik öğrenciler bahçede aldıkları eğitimle hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar.

Bu içerik size ne hissettirdi?

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ÜZÜLDÜM
  • 0
    KIZDIM
  • 0
    ŞAŞIRDIM
  • 0
    BEĞENDİM
  • 0
    BEĞENMEDİM
  • 0
    GÜLDÜM
  • 0
    ALKIŞ

Yorumlar (0)

Bu içerik ile ilgili henüz yorum yazılmamış

İlgili Haberler

Burdur Bahçeşehir Koleji 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı!
Bölgesel

Burdur Bahçeşehir Koleji 23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladı!

Bahçeşehir Koleji Burdur kampüsünde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı coşkuyla kutlandı. Anaokulu ve İlkokul öğrencilerinin hazırladığı programda dans, koro, piyano resitali ve halk oyunu gösterileri yer aldı.

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde Ramazan Coşkusu! Bahçeşehir Koleji Ailesi iftarda buluştu
Etkinlik

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde Ramazan Coşkusu! Bahçeşehir Koleji Ailesi iftarda buluştu

Burdur Bahçeşehir Koleji öğretmenleri, öğrencileri ve velileri Ramazan ayı boyunca iftar sofrasında bir araya geldi. Anaokulundan liseye kadar tüm kademelerde düzenlenen iftar yemekleri, veli-öğretmen-okul iş birliğini pekiştirdi.

Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü Öğrencisi Sude Balaban, University of Manchester'a Kabul Edildi!
Bölgesel

Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü Öğrencisi Sude Balaban, University of Manchester'a Kabul Edildi!

Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü Fen Lisesi öğrencisi Sude Balaban, University of Manchester Economics and Business bölümüne kabul alarak büyük bir başarıya imza attı.

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde Duygu Dolu 18 Mart Anma Programı
Bölgesel

Burdur Bahçeşehir Koleji'nde Duygu Dolu 18 Mart Anma Programı

Bahçeşehir Koleji Burdur Kampüsü'nde 18 Mart 1915 Çanakkale Zaferi'nin 109. Yılı ve Şehitleri Anma programı çok sayıda velinin ve Burdur Milletvekili İzzet Akbulut'un katılımıyla gerçekleşti. Tiyatro gösterisi, müzikal gösteri, oratoryo ve daha birçok etkinlik ile unutulmaz bir program düzenlendi.

Burdur Bahçeşehir Koleji 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı
Bölgesel

Burdur Bahçeşehir Koleji 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü Kutladı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında kampüse gelen kadın velilere ve öğretmenlere karanfil takdim edildi. Detaylar haberimizde...

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Rekor Katılım!
Bölgesel

Bahçeşehir Koleji Bursluluk Sınavına Rekor Katılım!

Bahçeşehir Koleji'nin 65 ilde 153 kampüste aynı anda gerçekleştirilen Okula Kabul Sınavına rekor katılım gerçekleşti. Binlerce öğrenci sınava girerken, velilere okulun eğitim-öğretim sistemi hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı.