Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 35 Mahalle muhtarı ile bir araya geldi
Burdur Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen toplantıya Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcısı Hülya Eraslan ve mahalle muhtarları katıldı.
Toplantıda konuşan Başkan Ercengiz “35 Mahalle Muhtarlarımızla bir araya gelerek sezon öncesi değerlendirme toplantısı yaptık. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını dinledik gerekli notlarımızı aldık” dedi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz beraberindeki heyet ile birlikte, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu'nu ziyaret etti.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile ilgili bir mesaj yayınladı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz’in talimatıyla, Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından üretilen 10 bin çiçek fidesi asri mezarlıkta dağıtıldı.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Çölyak hastaları ile iftar yemeğinde bir araya geldi.
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyenin kendi seralarında yetiştirdiği Menekşe ve Şeker Tabağı çiçeklerini arife günü vatandaşlara asri mezarlıkta ücretsiz dağıtacak.
Burdur Belediyesi, Ramazan’ın 25’inci gününde Cumhuriyet Meydanında 6 bin 500 kişilik iftar yemeği verdi. İşte detaylar...
Yorumlar (0)