Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, üniversite öğrencilerinin vize sınavı döneminde daha verimli ders çalışabilmeleri adına Emek Mahallesi Gençlik Kütüphanesi'nin çalışma saatlerini güncelleyerek 08.30 ile 24.00 arası kesintisiz hizmete açtıklarını duyurdu. Şehirdeki eğitim hayatını destekleyen Başkan Ercengiz, Perşembe Pazarı yanında bulunan kütüphanede öğrencilerin tüm ihtiyaçlarını tek çatı altında topladı.
Kütüphaneye gelen gençler sadece sessiz bir çalışma ortamıyla yetinmiyor. Belediye, sınav maratonundaki öğrencilere destek olmak için ücretsiz Wi-Fi, şarj üniteleri ve ders aralarında ikram edilmek üzere çay ile nescafe imkanı sağlıyor. Emek Mahallesi'ndeki merkez, sınav haftası boyunca yoğun bir tempoda öğrencileri ağırlayacak.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, sosyal belediyecilik vurgusuyla tüm öğrencileri davet ederek "Vizelere hazırlık için doğru adres! Emek Mahallesi Gençlik Kütüphanemiz, sınav döneminde öğrencilerimize rahat ve verimli bir çalışma ortamı sunuyor. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)