Başkan Ercengiz Kadın personelin Anneler gününü kutladı
Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, 12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle belediyede görev yapan kadın personele çiçek vererek Anneler günlerini kutladı
12 Mayıs Anneler Günü nedeniyle Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, belediyede çalışan kadın personelin Anneler günlerini kutladı.
Başkan Ercengiz, “Biliyorum ve tahmin ediyorum buradaki kadın arkadaşlarım, kardeşlerim bacılarım evlatlarına iyi bir gelecek hazırlamak için sabahın erken saatlerinde kalkarak bu kente ayrı bir güzelliği bu kente yaşatmak için çabalıyorlar. Alınlarının teriyle namusuyla kazanarak evlatlarının kursaklarından helal lokmayı geçirmek için çabalıyorlar. Ben onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizlere sonsuz bir sevgi ve özveri sunan tüm annelerimizin, anne adaylarının ve bu eşsiz duyguyu yüreklerinde taşıyan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyor, kaybettiğimiz tüm annelerimizi de rahmetle anıyorum.” diye konuştu.


Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)