Burdur Belediyesi kültür etkinlikleri çerçevesinde çocuklara iki tiyatro oyunu birden hediye ediyor. “Karagözün cehaleti” ve “Arkadaşım ben geldim” adlı iki tiyatro oyunu sahnelenecek.
Zafer Kaya tarafından kaleme alınan ve yönetilen iki oyun 21 Ekim Cuma günü Burdur Belediyesi Konferans ve Salonunda saat 20.30’de izleyici ile buluşacak. İki oyunda da son yıllarda birçok dizi ve filmlerden tanınan usta tiyatro oyuncusu Gülnihal Demir başrolde olacak. Gülnihal Demir’e tiyatro oyunlarında Zafer Kaya ve Nuri Yiğit eşlik ediyor.
Ücretsiz olarak gerçekleştirilecek tiyatro etkinliğine tüm Burdur halkı davetlidir.
Burdur Belediyesi tarafından düzenlenen 11. Kitap Fuarı, 24 Kasım-3 Aralık tarihleri arasında Burdur Belediyesi Konferans ve Sergi Salonu'nda ziyarete açık olacak.
Burdur Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile başlatılan “Ata Tohumu Ata Toprağı ile buluşuyor” projesinden üretilen buğdaylar un haline dönüştürüldü.
Burdur Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi iş birliği ile başlatılan “Ata Tohumu Ata Toprağı ile buluşuyor” projesinden üretilen buğdaylar un haline dönüştürüldü. Devamı haberimizde...
Burdur Belediyespor Kulübü judocuları, Bulgaristan'da düzenlenen Uluslararası Judo Turnuvası'nda elde ettikleri başarılarla Burdur'u gururlandırdı.
Burdur Belediyesi, şiddetli yağışlarda meydana gelebilecek tıkanma, su birikintisi ve baskınlarına karşı tüm menfez ve mazgalları temizliyor.
Burdur Belediyesi, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları ile aziz şehitler anısına Ulu Cami avlusunda helva dağıttı.
Yorumlar (0)