Burdur Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği seçimli olağan genel kurul toplantısında oy verme işleminin tamamlanmasının ardından yeni başkan belli oldu. Serenler Otel’de gerçekleştirilen seçimde, esnaf teşkilatının yeni başkanı Metin Sipahi oldu. Seçim sonucunun açıklanmasının ardından Sipahi’nin ilk sözleri ise birlik ve beraberlik vurgusu taşıdı.
Başkan Metin Sipahi konuşmasında şu ifadelere yer verdi:
“Genel kurulumuzun bu şekilde tamamlanmasından dolayı tüm esnafımız adına teşekkür ediyorum. Bu süreç bir şölen, aynı zamanda bir yarıştı. Esnafımız genel kurulumuzu dostluk ve kardeşlik çerçevesinde gerçekleştirdi.
Aday olan arkadaşımıza da bu süreçte gösterdiği gayret için teşekkür ediyorum, kendisine başarılar diliyorum. Biz her zaman esnaf odaları birliği olarak kardeşiz, birlikteyiz. Aramızda ayrım yoktur. Bu bir yarıştı ve demokrasi gereği sonuçlandı.
Birlik ve beraberliğimizi sürdürerek genel kurulumuzun hayırlı olmasını diliyorum. Tüm esnaf kardeşlerime selam ve sevgilerimi iletiyorum. Burdur’umuza, esnafımıza ve ülkemize hayırlı olsun.”

Karacaören Baraj Gölü’nden paylaşılan görüntüler sosyal medyada gündem oldu.
Burdurlu öğretmenlerin Kaş’ta çektiği teke zortlatması videosu ilgi gördü.
Dereboğazı yolunda yeni önlemler alınsa da kalıcı çözüm bekleniyor.
Burdur Ağlasun’da öğrenciler harçlıklarını DMD hastası için topladı.
Doğal temizlik nedir? Sirke ve karbonat gerçekten işe yarıyor mu?
Sosyal medya içerikleriyle tanınan ve “ilyassmutluu” kullancı adlı Bucaklı fenomen Survivor hayali için Bucak’tan İstanbul’a yürümeye başladı.
Yorumlar (0)