AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdur Merkez Bozkurt Mahallesi'nde karakol ve kütüphane yapımı çalışmalarının başladığını duyurdu.
AK Parti Burdur Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, Merkez Bozkurt Mahallesi Karakol ve Kütüphane yapımı ile ilgili açıklamada bulundu.
HARFİYAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Kentsel Dönüşüm kapsamında yeni konutların yapılması sonrasında Karakol ve Kütüphane yapımı için çalışmaların yapıldığını belirten Milletvekili Bayram Özçelik “ Bozkurt Mahallemizde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan yeni, modern, sağlıklı 655 konut hak sahiplerine anahtar teslimi yapılarak teslim edildi. Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan Karakol ve Kütüphane için geçtiğimiz aylarda ihalesinin yapılacağı ile ilgili açıklamada bulunmuştuk. İhalesi yapılan Emniyet Amirliği ve Kütüphane için ihaleyi alan firma tarafından HAFRİYAT çalışmalarına başlanıldı. Yine Bozkurt Mahallemizde yapılacak olan ASM + 112 hizmet binasının ihalesi 19 Ocak 2023’de İl Özel İdaremiz tarafından gerçekleştirilecek.” İfadelerinde bulundu.





Antalya Altın Portakal Film Festivali geri sayımı başladı! Festivalin simgesi altın Venüs heykelleri, kentin en işlek noktalarına yerleştirildi. Antalya, sinema tutkunları ve sanatseverler için adeta bir açık hava galerisini andırıyor.
Cinsel fonksiyon bozuklukları, sanıldığından çok daha yaygın bir sağlık sorunu olarak hem kadınları hem erkekleri etkiliyor. Uzmanlar, fizyolojik ve psikolojik faktörlerin bu sorunun temelinde yer aldığını belirtiyor. Erken tanı ve doğru tedaviyle büyük ölçüde çözüm mümkün. İşte detaylar…
Türkiye A Milli Futbol Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri E Grubu’nda ilk sınavına çıkıyor. Gürcistan deplasmanıyla başlayacak serüvende futbolseverlerin gözü kulağı maçın saatinde ve yayın kanalında olacak. İşte 2025 milli takım maç takvimi ve Gürcistan-Türkiye karşılaşmasının tüm detayları.
Mersin’in Erdemli ilçesinde yer alan Elaiussa Sebaste Antik Kenti’nde 30. dönem kazı çalışmaları başladı. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın “Geleceğe Miras Projesi” kapsamında yıl boyunca sürecek kazılarda, Türk, Amerikan ve İtalyan ekipler ortaklaşa çalışacak. Antik kentte ortaya çıkarılan mozaikler ve mezarlar, bölgenin tarihî önemini bir kez daha gözler önüne seriyor.
İstanbul’da öğrenim gören Burdurlu üniversite öğrencileri, İstanbul Burdurlular Derneği’nin düzenlediği dondurma ve çay programında bir araya geldi. Etkinlikte iş insanlarıyla öğrenciler tanışma fırsatı bulurken, samimi bir dayanışma ortamı oluştu.
Antalya’nın Serik ilçesinde hasta taşıyan 112 ambulansı, yoğun trafikte ilerleyemedi. Araçların yol vermemesi nedeniyle dakikalarca beklemek zorunda kalan sağlık ekiplerinin mücadelesi cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntüler, trafikteki duyarsızlığı bir kez daha gözler önüne serdi.
Yorumlar (0)